Sinful Colours *Black & White*

Budget lakken zijn leuk! Budget lakken die geweldig dekken en een goede houdbaarheid hebben zijn nog leuker! En als ze dan ook nog eens een zwarte en een witte lak hebben die fantastisch dekken is het gewoon geweldig.

Toen ik een tijdje terug voor het schap van Sinful Colours stond moest ik zeggen dat de witte en de zwarte lak me nog niet eerder waren opgevallen. Ik ben altijd opzoek naar goede zwarte en witte lakken dus ik nam ze mee. De flesjes zijn standaard en lekker simpel en gevuld met 15ml en de kwast is rond en lakt prima.Black on Black is gezien de naam wel duidelijk de zwarte lak. Ik bracht 1 wat dikkere laag aan en de lak was gewoon super dekkend. 2 dunne laagjes kan dus prima. De lak droogt snel. Dus deze was zeker geslaagd!

Snow Me White blijft dan over als de witte lak. Ook deze was met 1 wat dikkere laag dekkend. 2 dunne laagjes kan natuurlijk ook. De lak droogt snel en is na mijn mening ook zeker een goede witte budget lak.Sinful Colours lakken zijn tegenwoordig te koop bij verschillende Kruidvat filialen. Je hoeft er dus niet meer voor naar Engeland of Amerika. De lakken kosten €1,99 per stuk en voor 15ml vind ik dat gewoon super.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sinful Colours *Black & White*

 1. Wat super zeg want ik heb vaak miskopen met witte en zwarte nagellak.
  Lonneke onlangs geplaatst…The 31 Day Challange #2: Orange NailsMy Profile

 2. Oh die witte lak lijkt me erg fijn, handig voor nailarts 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart Challenge #3: Ombre/WatermarbleMy Profile

 3. Beide toppers!
  NailTalk onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 4. die zwarte moet ik nog maar eens aanschaffen!
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 2/9; Gang Green Gang.My Profile

 5. Ooh, leuk! Die witte is bij ons echt altijd uitverkocht.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Sunshine Blogger AwardMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge