Simply Rainbow Marble

Het nadeel van al een maand of 5 niet bloggen… Enorm veel lakken hebben staan die allemaal nog gedeeld mogen worden. Maar ach dan hoef ik me de komende tijd niet te vervelen zou je zeggen 😉

Op 6 augustus was in Amsterdam de gaypride bezig. Wij hadden die dag een vrijgezellenfeest van onze beste vrienden -die om precies te zijn vandaag gaan trouwen-. Dus wat kan er op zo’n dag dan beter dan een neon regenboog effect op je nagels.

Ik had niet veel tijd en moest dus iets simpels, leuks en toch doeltreffend bedenken. Ik koos ervoor om een marble effect te creëren door middel van de mega goed dekkende lakken van TuxPolish en een stempelkussen. Een paar druppels lak op het stempelkussen en dan op je nagels deppen. Hierdoor mengen de lakken op een mooie en leuke manier door elkaar. Als je nagels klaar zijn schoonmaken en dan heb je een geweldig marble effect op je nagels. Ik koos er nog voor om het af te lakken met een Laquester – Holodek 14-35 om zo nog meer regenboog op mijn nagels te creëren. Voor minder geklieder gebruik dan een liquid latex langs je nagelriemen. Dit scheelt heel veel schoonmaak werk.Heb je ook al eens geprobeerd om op deze manier te marblen? Ik vond het erg leuk en makkelijk. En het effect was echt WAUW! Lijkt het jullie leuk als ik hier een keer een video van zou maken?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Simply Rainbow Marble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge