Silver Kisses

Het lijkt momenteel echt al een eeuwigheid geleden maar voor de verhuizing hadden we nog een korte zomervakantie. In deze week zijn we van Oost naar West gereden in Midden Engeland. Hierbij bezochten we diverse pretparken (hoe kan het ook anders) en op de laatste dag gingen we even flink shoppen in Manchester.

DSC_3164-BorderMakerEn als je tegen mij zegt shoppen in Engeland denk ik meteen aan Boots! Ow my! Ik ben echt gek op die winkel. Het is een beetje de Kruidvat van Engeland. De DM kun je het ook wel noemen en ga nog maar even door ;). Ze verkopen er in ieder geval prachtige lakken en zo nam ik ook deze mee.

Silver Kisses is een lak van Seventeen. De naam begrijp ik niet zo heel erg goed aangezien ik de lak wat goudachtig vond lijken. De lak zit bomvol met zilveren en gouden miniscule shimmers die de lak ook dekkend maken. Het is niet een heel groot flesje maar met 8ml zeker niet mis. De kwast is verder niet bijzonder. Deze is smal en plat.

DSC_3165-BorderMaker

Silver Kisses is niet echt een lak die je alleen draagt. Wel kun je hem dekkend krijgen in 3 laagjes. Het voordeel van zo’n shimmerachtige lak is dat het erg snel droogt. Hierdoor is het niet echt een probleem dat je 3 laagjes moet aan brengen om het dekkend te krijgen.

DSC_3161-BorderMaker DSC_3162-BorderMaker DSC_3163-BorderMaker

Seventeen is een merk wat je veel in Engeland ziet. Het is te koop bij Boots en is een goede budget lak.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Silver Kisses

  1. […] Pearly – Pink – €1,00 Casuelle Pearly – Purple €1,00 H&M – Oh La La – €0,75 Seventeen – Silver Kisses – €2,00BarryM – Chameleon Lilac – €1,50 BarryM – Sequin Black – €1,50Catrice […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge