Shout Out Loud

Tijdens mijn unboxing van de winactie en blogsale van Angelique konden jullie al zien dat ik als extratje een prachtig lakje van Rimmel London had gekregen. Vandaag is het dan zo ver en laat ik jullie deze lak zien.

Volgens mij is het al een wat ouder lakje en komt hij uit de I <3 Lasting Finish collectie. Dit is te zien aan de opdruk die op het standaard Rimmel London flesje staat. Ook is er op de dop een prachtige gekleurde Engelse vlag te zien. De inhoud is gewoon standaard met 8ml. De kwast is nog niet breed en ook daaraan kun je zien dat het om een wat ouder lakje gaat. Want vandaag de dag hebben de Rimmel London lakjes prachtige brede maar rond afgesneden kwastjes.Shout Out Loud is een hele donker groene lak die enorm mooi dekt in 2 dunne laagjes. De lak bevat verder geen shimmers en is een mooie crème lak. De lak droogt ook lekker snel dus je kan best snel door met je bezigheden.Rimmel London is te koop bij diverse drogisten. Dit lakje is vermoedelijk niet meer te koop omdat hij uit een collectie van vorig jaar komt. De overige Rimmel London lakken kosten rond de €3,99 per stuk.

Vanmiddag om 12.00 uur komt er een winactie online dus hou MissPinkyNails in de gaten!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Shout Out Loud

  1. Groen is niet echt mijn kleur maar deze vind ik toch echt wel mooi! 😉
    Mandy onlangs geplaatst…NOTD: van rond naar square.My Profile

  2. op jou nagels vind ik hem prachtig
    Angelique onlangs geplaatst…Sans Soucis 40 classic pink & 80 passion redMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge