Shopweekend *Shoplog*

Afgelopen weekend heb ik echt een heerlijk shop weekend gehad. Met vrienden een dag op pad en ook nog eens een dagje ‘slenteren’ over de huishoudbeurs. Vandaag wil ik mijn shop items met jullie delen.

Ik heb er voor gekozen om jullie niet ALLES te showen. Dat zou een beetje to much zijn. Afgelopen zaterdag zijn we met 2 vrienden richting Duitsland gereden en hebben een heerlijke dag gehad. Helaas was de DM compleet leeg geroofd maar hadden ze bij de Flormar en KIKO flinke en vooral hele leuke sale items! Ook kocht ik nog een Mixing Solution en een neon roze poeder pigment. Nu kan ik eens proberen om een neon roze eyeliner te zetten :P. Bij Claire’s kwam ik nog de nieuwe Liquid Metal lakken tegen en er gingen er 4 mee. Er was een aanbieding voor alle make up 3=2 dus ik koos ook nog 2 Sale lakken. 6 lakken in totaal! Uiteindelijk kocht ik nog 3 spijkerbroeken in de sale. Verder viel het allemaal een beetje tegen.Op de huishoudbeurs heb ik qua nagelspullen heel weinig gekocht. Ik kocht wat Konad plates en stempellakken en nog een nieuwe nagelvijl. Natuurlijk was dit niet het enige hoor 😉 We hebben flink wat eten, drinken en schoonmaak spullen meegenomen tegen kleine prijsjes. Ja wat dat betreft blijft de huishoudbeurs een heerlijke plek om een dag door te brengen 🙂

En als laatste de aller nieuwste Konad image plate. Net een week uit en al te koop bij Konad Benelux!
Voorlopig weer genoeg spulletjes en kan de portemonnee weer dicht.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
 • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.
 • Wat gaat de tijd ontzettend snel als je vakantie aan het vieren bent. We hebben ontzettend veel gedaan en gezien. Maar doordat alles zo snel gaat zijn we er niet aan toe gekomen om hier berichtjes over te schrijven dus ik doe nu even een samenvattend bericht in de hoop dat ik later tijd heb om nog eens even alles uitgebreider te omschrijven.

Leave a comment to Shopweekend *Shoplog*

 1. Ah wat een mooie plates! En die liquid metal lakken van Claire zien er gaaf uit, ben er heel erg benieuwd naar!
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Rimmel Salon Pro #608 It’s Lush van ActionMy Profile

 2. Is de nagellak van Claire’s goed?

 3. Mooie lakken!
  Nu ik kiko en flormar zie…..Wendy die mag je wel een keer voor me mee nemen.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 4. Haha want je hebt nog niet genoeg plates 😛 😛 Leuke aankopen meid! Goed gescoord 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Paws by Eddie -Orphan Black – HelenaMy Profile

 5. Oeh, wat heb je weer een onwijs aantal mooie producten aangeschaft….echt tof!
  Petra onlangs geplaatst…Een gebroken nagel is vandaag even niet grappig…My Profile

 6. oeh ben erg benieuwd naar alle swatches 😀

 7. […] mijn laatste shoplog konden jullie al zien dat ik enkele Kiko Demin lakken had gescoord. En bij demin denk ik vaak aan […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge