Shoppingmandje

Vandaag weer eens een kijkje in mijn Shoppingmandje. Gister zijn we naar de HuisHoudBeurs geweest maar hier komt nog een speciaal artikel over. Dit keer is het niet heel speciaal maar toch aardig wat lakjes. Essence heeft een nieuw collectie dus heb ik aardig wat artikelen daaruit meegenomen. Ook was er bij Kruidvat een actie van NYC met 1+1 dus ook hier maar eens wat van uitgezocht.Zoals jullie misschien wel eens hebben gelezen ben ik geen fan van NYC maar toen ik laatst bij Sonja was liet ze mij haar NYC lakken zien en ineens zag ik allemaal mooie kleuren die ik in de winkel nooit zag. Toen ik afgelopen week ging kijken en echt goed ging kijken de lakken 1 voor 1 uit het display halen zag ik ineens de mooie kleuren. Iets in dat display doet de lakken geen goed. Na goed gekeken te hebben heb ik nu toch 4 prachtige lakken kunnen vinden en deze in mijn mandje gelegd.


Ook nam ik 2 lakjes en een nail art pakketje mee van de nieuwe Limited Edtion van Essence. Deze LE bestaat uit 4 lakjes een topcoat en een nail art pakketje en overige make up. De topcoat liet ik staan en 2 van de 4 lakjes legde ik naast de NYC lakjes in mijn mandje. Ook zag ik dat er weer wat producten waren toegevoegd aan de nieuwe collectie. En ik nam 3 lakjes van de Twins Reloaded mee. Helaas de andere 3 hadden ze niet meer. Ook hadden ze de magneetpen liggen en hierben ik voornamelijk heel nieuwschierig naar. Hoe het werkt laat ik nog een x zien in een uitgebreid artikel.


Tot mijn volgende shoppingmandje!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Shoppingmandje

  1. die twee lakjes die helemaal rechts staaan bij de twin lakjes lijken mij echt mooi! Leuke kleurtjes van NYC ook!

    xx Danielle

  2. Mooie lakjes! Die lichtblauwe van de nail art twins wil ik nog graag hebben 🙂

  3. De lakjes van Essence vind ik echt prachtig maar heb met mijzelf afgesproken dat ik geen nagellakjes meer mag kopen!

  4. whoop… jij bent goed bezig… kei mooie lakjes gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge