Shoplog Engeland!

Zoals jullie zaterdag konden lezen ben ik een heerlijke dag wezen shoppen in Londen. En een dagje shoppen in Londen houdt natuurlijk ook in dat er andere nagelspullen zijn. Andere merken nagellak of net een ander product. Ik heb wat toffe spullen gekocht en vandaag laat ik jullie zien wat.


Vrijdagavond vertrokken we vanuit Hoek van Holland met de boot richting Engeland. Helaas was er een enorme storm op zee en was het dus niet super fijn maar we hebben de overkant gehaald hihi. Zaterdag ochtend waren we al vroeg in Harwich vanwaar wij met de auto richting Londen reden. 


We hebben veel gezien Harrods, Hamleys, Boots en een stukje Londen wat ik nog niet eerder ontdekte. Camden Market, een super gezellig gedeelte waar veel alternatieve winkeltjes zaten. Ik heb in dit gedeelte mijn outfit voor de bruiloft van mijn moeder gekocht. Ik vond het er geweldig. Dus mocht je ooit in Londen zijn is dit zeker een tip om eens een kijkje te nemen als je van net wat anders houdt.

Maar goed terug naar de orde van de dag, mijn aankopen aan nagel/beauty producten.

Body Glitter Tattoo, altijd leuk voor speciale feestjes.

Nagellak als een soort sticker. Gemakkelijk aan te brengen en blijft 2 weken zitten. (altans dat vertelde de verkoopster en moet ik zelf nog even uit proberen)
Hierbij kreeg ik een pot met nagellak remover met spons.

En dan nog verschillende nagellak van, BarryM, Orly, HotLooks en 17. 

Binnenkort natuurlijk uitgebreide verslagen van de verschillende producten.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Shoplog Engeland!

  1. Ben benieuwd naar die stickers… Of hoe zeg je dat niet zo plat! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge