Shoplog

Wendy ShoplogIk was het bijna helemaal vergeten maar ik had jullie nog een vervolg op mijn shoplog beloofd! Vandaag lat ik jullie dan deel 2 zien met de producten die de vorige keer nog onderweg waren!

Ik hoorde veel over de site BuyInCoins en ik was enorm benieuwd. Ik heb me redelijk ingehouden maar toch wel wat leuke producten aangeschaft.
Oogpotloden $1,65Kwasten $3,95Lipsticks $0,95 Per StukOok kwam PrettyPolish met een Mid season sale en ik het niet laten en kocht een aantal lakjes.Een tijdje terug liep ik de Big Bazaar in en zag ineens allemaal leuke Nail Kits van Ciaté liggen. Ik koos er uiteindelijk 5.Na de sale van PrettyPolish kwam ook PolishAholic met een leuke maand aanbieding. Alle Orly lakken voor €4,60 dus ook hier koos ik een paar leuke lakken.Nou en als je dan denkt dat je er eindelijk bent… We gingen op de valreep nog nar Duitsland en ik mocht van mezelf echt maar een paar lakken uitkiezen zodat het niet te gek zou worden!Zo en nu gaan we weer flink sparen. Spaar jij ook voor je spulletjes of koop je het gewoon wanneer je wil?

Doe jij al mee met de Winactie?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Shoplog

 1. Oh wat heb je heerlijk geshopt! Ben erg benieuwd naar die plates, zien er mooi uit! En die Ciaté setjes ook, wauw wat een leuke setjes zijn dat!
  Mirjam onlangs geplaatst…Maybelline Forever Strong #840 Purple ReflectMy Profile

 2. Ik spaar ook. Of ik hou wat geld achter van mijn maandbudget als ik weet dat er bijvoorbeeld veel leuke LE’s of assortimentsvernieuwingen aankomen volgende maand.

 3. Die kwastenset zou ik ook nog wel willen 😀

 4. die kleine oogpotloodjes heb ik toevallig laatst ook gekocht 😀
  femketje onlangs geplaatst…Essence Effect Nail Polish – 01+02.My Profile

 5. ik heb voor een maand een budget en daar probeer ik me aan te houden! 😉
  mandy onlangs geplaatst…€50,- shoptegoed bij Cormetica gewonnen.My Profile

 6. Oooh wat een leuke koopjes! Heb zelf ook vorige week een pakket van buyincoins binnen gekregen. Ben verslaafd aan die site…

  Ps. Er is momenteel een winactie op mijn site. Doe je ook mee? <:o)

 7. Wat een mooie spulletjes!

 8. Wow wat een hoop nieuwe lakken, super leuk!

 9. Weer mooie spulletjes geshopt!
  Roxanne onlangs geplaatst…Smiling Beauties gaat verhuizen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge