Shoplog

Wendy Shoplog
Eens in de zoveel tijd spaar ik aardig wat geld bij elkaar en kan ik weer volledig los gaan bij mijn favoriete winkels. En tjah… soms heb je gewoon bepaalde producten echt weer eens nodig! Ik ben de afgelopen tijd geen vriendjes geworden met mijn portomonee… Vandaag laat ik julie deels zien waarom!

Er zijn nog wat dingen onderweg maar ik heb alvast een deel van mijn geshopte spulletjes.
Lush, ja wat ga ik daar over zeggen, I LOVE IT! Sinds ik hun shampoo’s en andere douch producten heb ontdekt komt er hier in huis weinig anders meer. En ja dan gebeurt het dat je na 3 maanden toch echt nieuwe shampoo moet kopen. Ook kocht ik nieuwe conditioner en nog wat overige zeepjes.Dan is het tijd voor de 1+1 acties van Kruidvat. Qua make up heb ik me best in gehouden maar bij de nagelproducten heb ik me even van mijn slechtste kant laten zien. Ik heb aardig wat gespaard voor dit nagelfestijn en heb zo mijn Catrice en Essence collectie weer compleet. Ook kocht ik nog wat andere lakjes waar ik erg benieuwd naar was/ben!En dan voor nu als laatste… Mijn stempelkussen was kapot… Dus het werd tijd dat ik een nieuwe ging aanschaffen. Tijdens het rond neuzen op de site van Dashica Beauty kwam ik ook nog een super leuk image plate tegen. Helaas hij won het van mij en ging in mijn mandje.Als de overige spulletjes binnen zijn dan komt er een deel 2 en dan is het voorlopig toch weer gedaan en kan ik weer opnieuw gaan sparen. Door zo te sparen is het veel leuker om af en toe helemaal los te gaan.

Ga jij wel eens compleet los met shoppen?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Shoplog

 1. Wauw……..je bent echt los gegaan! Ik ga ook wel eens los bij online sites zoals buyincoins of aliexpress net als pas geleden toen ik even los mocht gaan voor mijn verjaardag. (Nu onderweg) Dat vind ik hartstikke leuk want je hebt dan zoveel leuke producten voor zo weinig geld. Dubbel leuk dus! Maar los gaan zoals jij bij de kruidvat…nee dat is laaaaaang geleden! 😉 Veel plezier ervan. Ps de gosh lakjes zijn echt gaaf!
  Mandy onlangs geplaatst…NOTD: Sally Hansen “Posh Plum” with a flower nailart.My Profile

 2. wauw..wat goed geslaagd. De lichtblauwe rimmel en gosh frosted sand staan nog op mijn wensenlijstje!

 3. Zo toffe dingen dat je hebt gekocht!
  Echt compleet los denk ik niet maar misschien eens een uitspatting 😉

 4. die gekleurde mascara’s heb ik nog nergens kunnen vinden >.<
  femketje onlangs geplaatst…Nieuwtje! Essence Hup Holland Hup Collectie.My Profile

 5. Haha wow lekker geshopt! American Cream is lekker he? Hij ruikt zo lekker! En lekker ingeslagen bij het Kruidvat, nagellak overdose 😀
  Margo onlangs geplaatst…Inspiratie: panterprint nagelsMy Profile

 6. Wauw, wat heb je heerlijk geshopt! Leuk om je gespaarde geld uit te geven he, dan heb je het voor je gevoel toch eerlijk gedaan en was het geen opwelling.
  Ik maak altijd een lijst met lakjes die ik graag wil, en als ik een lakje op internet/blogs zie die ik wil voeg ik hem gewoon toe. Als er dan een aanbieding is dan sla ik toe 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Rimmel Salon Pro #Seduce & Maybelline Color Show #White SplatterMy Profile

 7. Ben trouwens benieuwd naar de lakjes van Gosh! 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Rimmel Salon Pro #Seduce & Maybelline Color Show #White SplatterMy Profile

 8. Oeh jij hebt lekker geshopt! mooie lakken <3 ennuh lush <3<3
  Angelique onlangs geplaatst…Essie a cut aboveMy Profile

 9. Lekker geshopt! En fijn inderdaad, om even te sparen en dan alles te kunnen kopen wat je nodig hebt of graag wil hebben 🙂
  Roxanne onlangs geplaatst…Work in progressMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge