Shoplog

Wendy Shoplog

Vorige week ging ik met mijn moeder naar de Primark. Zij had nog wat nodig en ik moest nog een riem halen voor mijn lief en aangezien ze bij de Primark de riemen hebben die hij het liefst draagt kwam dit wel mooi uit.

Maar goed wat is een bezoekje aan de Primark nou als je met lege handen thuis komt? Juist niets! Ik kocht een paar kleine spulletjes en vandaag laat ik ze zien.» Ik moest echt een nieuwe borstel hebben en aangezien mijn haar echt dik is en langzaam langer begint te worden koos ik maar voor een grote borstel. «» Een prachtig Eyeshadow palette waar de review van al klaar staat. «» Primark sokken zijn echt zo fijn! En al die blije printjes maken ze nog een beetje leuker. «» En als laatste nog 2 nagellakjes. «

Toen ik na die tijd thuis kwam lag er ook nog eens een eBay pakketje op me te wachten. Jeuj ik ben weer helemaal blij 🙂De OPI – Lapis review is hier te lezen
China Glaze – I’m A Go Glitter in combinatie is hier te zien.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Shoplog

 1. Die sokken zijn super 😀

 2. super leuke aankopen 😀
  femketje onlangs geplaatst…Budget Tip: Naked 3 Palette *Knock Off*.My Profile

 3. Lekker geshopt zeg, heerlijk!!
  NailTalk onlangs geplaatst…Fruity Gradient – Nail ArtMy Profile

 4. leuke spulletjes heb je geshopt, schattige sokken!
  Angelique onlangs geplaatst…Op laten maken bij Benefit (Douglas)My Profile

 5. Leuke shoppings!
  Roxanne onlangs geplaatst…Blogsale updateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge