Shiny Glitter

Al een lange tijd ken ik de lakken van Yes Love. Ik kreeg er ooit enkele kado en kwam het merk later tegen in een klein winkeltje hier in Eindhoven. Maar dan nu eindelijk is er ook een webshop die deze super lakken verkoopt!

DSC_4016-BorderMaker

Yes Love lakken zijn er in heel veel verschillende soorten. Vandaag heb ik gekozen voor een Shiny Glitter. Echt glitters vind ik er niet in zitten maar wel prachtige shimmers. Deze geven deze prachtige paarse lak een heel mooie gouden glans.

De flesjes van Yes Love zijn ook erg mooi. Ze hebben grote glazen flesjes met een duidelijke opdruk. De inhoud is ook aan de forse kant met 16ml. De kwast is smal maar toch plat en recht afgesneden.

DSC_4018-BorderMaker

Deze nummer 36 helaas geen naam maar nummers, dekt heel mooi in 2 dunne laagjes. Hij droogt ook nog eens redelijk snel. Dus al met al een heerlijke lak!

DSC_4019-BorderMaker DSC_4020-BorderMaker DSC_4021-BorderMaker

Yes Love lakken zijn te koop bij de YesLove webshop en kosten daar €2,50 per stuk en 3 voor €5,00.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Shiny Glitter

  1. oeh gaaf paars lakje! Dit merk ben ik al een langere tijd benieuwd naar maar kan het NOOIT vinden haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge