Share Your Link

Spam

Vandaag is het alweer de laatste zaterdag van de maand Januari. Waar blijft de tijd he?! Hebben jullie ook het idee dat we zo weer door dit jaar heen vliegen? Nou ik wel. Genieten van dag tot dag en nog gaat het vliegensvlug! Omdat ik dit jaar ben begonnen met wat nieuwe categorieën lijkt het me ook erg leuk dat te doen op iedere laatste zaterdag van de maand. Het is leuk om nieuwe blogs te leren kennen en om er zeker eens een kijkje te nemen. Voor mij als gastvrouw maar ook voor overige lezertjes 🙂

Ik zou zeggen laat in een reactie achter wie je bent, waar je over schrijft en wat je interesses zijn. Ow en vergeet vooral niet je link erin te zetten zodat we even kunnen kijken ;).

Ook zal ik het leuk vinden als jullie me volgen op BlogLovin’, Instagram, Twitter of Facebook.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Share Your Link

  1. Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 3 jaar in oktober 2013! http://femketje.nll gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken! <3

  2. Vandaag staat er weer een DIY online, elke dag om 7 uur staat er weer en gloed nieuwe artikel online op http://nailsbyfml.blogspot.nl/ !

    Liefs, @nailsbyfml

  3. Leuk! Ik blog samen met mijn zusje op http://www.notonlynails.nl. Het is onze persoonlijke nagelblog waar we ook schrijven over onderwerpen zoals lifestyle of andere dingen die ons aanspreken! We zouden het leuk vinden als je eens een kijkje neemt!

  4. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Ilse en mijn blog gaat over nailarts, reviews van producten en nog veel meer http://www.infnails.blogspot.nl/. Ik zal het leuk vinden als jullie is een kijkje nemen en mij misschien wel gaan volgen ;D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge