Share and Write Your Link

Het is weer de laatste zaterdag van de maand. Waar blijft de tijd zeg! Morgen is het alweer Juni en is er alweer een half jaar voorbij en wonen wij al bijna een jaar in ons eigen huisje!

Vandaag mogen jullie spammen. Normaal haal ik een link uit een reactie maar vandaag mag het. Op deze manier leer ik en anderen nieuwe blogs kennen en ik vind het altijd heel erg leuk om op zulke manieren nieuwe blogs en/of webwinkels te ontdekken en dan ook zeker te lezen en te volgen. Daarom wil ik jullie bij deze de kans geven om zo ook je blog en/of webshop wat zichtbaarder te maken.

Laat in een reactie achter wie je bent, waar je over blogt, wat je eventueel verkoopt en wat je favoriete onderwerpen zijn. Ook zou ik het natuurlijk erg leuk vinden als je mij volgt!
Happy Spamming!

Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Share and Write Your Link

 1. Leuk dat we onze blog mogen promoten!

  Ik ben Lonneke, ik heb een blog die over allerlei leuke dingen gaan. Ik maak vaak leuke nail art en Diy’s. Zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Liefs
  Lonneke onlangs geplaatst…Last month in picturesMy Profile

 2. yeah 😀

  Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 3 jaar in oktober 2013! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost (sowieso altijd 1 om 5:00 ‘s ochtends, en een mogelijk 2e artikel in de middag) en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken! <3
  femketje onlangs geplaatst…Sinful Colors – Nail Junkie.My Profile

 3. Happy spamming….jeejj! 🙂 Mijn blog heet NailTalk en de naam zegt het eigenlijk al. Swatches en nail art! Kom je kijken? http://www.nailtalk.nl 😀

 4. Leuk om even te mogen spammen. Op mijn blog kom je nailart tegen maar ook “gewone” notd’s. Je leest er over mijn nude palette verslaving en ik geef je soms ook een budgettip. Je kunt er ook leuke beauty DIY’s vinden en zo nu en dan vertel ik iets persoonlijks. Ach…neem een kijkje zou ik zeggen en laat vooral tips of tops achter. Lieve groetjes Mandy.
  http://mandybos.blogspot.nl
  Mandy onlangs geplaatst…Persoonlijke updateMy Profile

 5. Hoi wat tof dat wij mogen spammen, mijn naam is Angelique van http://www.beautyfizz.nl, een blog waar ik mijn passie over beauty deel. Reviews, looks en andere leuke onderwerpen komen aan het licht bij mij. Het lijk mij leuk om jou bezoekers eens bij mij te mogen ontmoeten. Wie weet tot een keer bij mij. Liefs Angelique.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge