Sevenbien *Summer Outfits*

Eind deze maand heeft iedereen weer zijn vakantie geld binnen. De 1 spaart het op en de ander gaat er enorm van genieten door er een heerlijke vakantie mee te vieren. En bij vakanties horen heerlijke zomerse outfits!

Je kan tegenwoordig al de meest geweldige outfits vinden op internet. Je hoeft niet perse de deur meer uit om de perfecte outfits te scoren. Zo heeft de webshop Sevenbien tal van leuke kleding stukken waar je leuk mee kan combineren en accessoires waar je, je outfit compleet mee kan maken. En dat ook nog voor leuke prijsjes! Aangezien de zomer er aan komt en daarmee ook de vakanties leek het mij leuk om jullie wat vakantie outfits te laten zien!

Ik zelf ben niet enorm dol op het strand en ben meer van het zwembad maar de outfit die je daar draagt is vrijwel hetzelfde 😉 Dus als eerste een heerlijke beach outfit!De aztek bikini vind ik helemaal geweldig en is al te koop voor €29,99.
Wanneer je even niet in het water bent en wat te drinken gaat halen is een short in dezelfde print een leuke must have. Deze oasis short is te koop voor €24,99.
Een leuke slipper en een goede zonnenbril doet altijd wonderen bij een beach outfit!

Wanneer je een dag niet naar het strand gaat en lekker over de markt of boulevard gaat rond struinen is een zomerse outfit niet te missen! Een goed shirt met leuke kleuren of een sprekende opdruk doen het altijd goed. Vergeet vooral de leuke franjes niet. Het fabulous shirt is een leuke top met vrolijke kleuren en perfect voor een doe-dag. Ook hebben ze dit shirt nog in verschillende prints. Het shirt kost maar €14,99!
En een korte spijker shirt kan ook echt niet ontbreken in je zomerkast. Altijd stoer en leuk te dragen. De short met de roze zakken kost €29,99.
En wat kan je beter dragen onder zo’n hippe outfit dan een super leuke sneaker. De blauwe aquarell sneaker is leuk te combineren met verschillende outfits.

En dan gaan we natuurlijk ‘savonds helemaal los in de feest club aan het strand of in de stad. Heerlijk stappen en drankjes doen en er tip top uitzien! Wanneer je gewoon voor save wil gaan kies dan voor een leuke speelse little black dress voor €24,99.
Deze is natuurlijk leuk te combineren met een goede zwarte pump of een leuke sandaal met sleehak die ook weer dezelfde terugkerende franjes heeft deze sandalen kosten €44,99.
Wanneer je niet van rokjes of jurkjes houd is een leuke jumpsuit ook een uitvinding. Denk hierbij aan een mooie kleur zodat het niet een groot zwart vlak is. De rode jumpsuit kost momenteel in de sale €19,99. Deze is natuurlijk leuk te combineren met tal van zwarte accessoires.

Zie je ook leuke kledingstukken er tussen staan of ben je nieuwsgierig wat Sevenbien nog meer aanbied voor leuke prijzen? Kijk dan zeker eens op hun site en zorg dat je ook klaar bent voor de zomer!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Sevenbien *Summer Outfits*

  1. Niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden! De Aztec kleding, super!
    NailTalk onlangs geplaatst…Catrice Luxury Nudes – 08 Little Dose of RoseMy Profile

  2. de aquarell sneakers zijn geweldig leuk om te zien, volgens mij zijn ze ook prettig draagbaar….ja die zijn echt heel erg leuk!
    Petra onlangs geplaatst…Yarrah, Bio Organic Catfood..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge