Sedução Rosa

Er zijn 2 verschillende soorten lakken waar ik echt min of meer een beetje wild van word. Zo hebben we de metallic lakken, de finish van deze lakken geven mij altijd een enorm prettig gevoel. Hoe ik dat gevoel moet omschrijven… Ik heb geen idee! En dan hebben we de andere, dat zijn de holografische lakken. In welke vorm dan ook maar de glitters die mooi schitteren in diverse kleuren. Ja, ik word hier echt vrolijk van!

DSC_3172-BorderMakerVandaag wil ik dan ook een holografische lak laten zien waarvan ik er maar 1 heb maar ik echt verzot ben op het effect. Deze is namelijk intens mooi. Er zijn maar weinig holografische lakken met zo’n WAUW effect. Velen hebben een mooie lineair holo effect maar moet je moeite doen om dit te zien of op de foto te krijgen. Bij deze had ik daar zeker geen last van!

Jade – Sedução Rosa is een prachtige rood/roze holografische lak. Jade komt oorspronkelijk uit Brazilië en heeft prachtige lakken. De flesjes hebben een mooie lange zwarte dop die erg fijn in je hand ligt tijdens het lakken. De flesjes zijn gevuld met 8ml. De kwastjes van Jade zijn mooi rond en niet te grof. Je kan hier dus prima mee lakken!

DSC_3173-BorderMaker

Sedução Rosa is dekkend in 2 dunne laagjes en je krijgt er echt een prachtige effect mee op je nagels. De lak droogt ook nog eens erg snel!

DSC_3188-BorderMaker DSC_3191-BorderMaker DSC_3192-BorderMaker

Helaas is Jade niet in Nederland te koop. Wel zou je eens een kijkje kunnen nemen op de webshop NinjaPolish. Daar kosten deze lakken $7,00 per stuk.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sedução Rosa

  1. Een heel mooie en toffe holografische nagellak!

  2. Wauw.mooie holo.ben er ook fan van.

  3. Oh, deze lak is echt helemaal geweldig!

  4. Wauw, wat een prachtig lakje! Zelfs zonder direct zonlicht spat de glitter er nog af!

  5. Wie is er nou niet gek op holo-lakken, dit is echt een prachtige kleur!

  6. ik vind het een prachtige kleur! en een leuk flesje nog nooit wat het merk gehoord leuk om te zien

  7. Echt super vet lijkt wel dat ie bijna van je nagels af spat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge