Seared Bronze

Tijdens onze vakantie in Amerika hebben we vele make up winkels gezien maar 1 merk kwam steeds overal terug. De meiden en jongens die America’s Next Topmodel kijken zullen allemaal het merk wel kennen en ik was er enorm nieuwsgierig naar.

Covergirl Cosmetics is een Amerikaans make up merk wat in Amerika voor jong en jeugdig staat. Tijdens onze vakantie was de nieuwe film van The Hunger Games net in première gegaan en volgens Covergirl een uitgelezen kans om hier een Limited Edition van te maken.

Seared Bronze is 1 van de 6 lakjes die deze collectie bevatte. Uit eindelijk koos ik voor 3 mooie warme kleuren uit deze LE. Seared Bronze is een goud kleurige lak met veel verschillende shimmers. In het flesje leek er alleen maar gouden shimmers in te zitten. Tijdens het lakken kwamen er ook nog wat rode naar voren. De flesjes van Covergirl zijn klein maar fijn. De inhoud is hierdoor ook niet heel veel met 3,5ml. Het kwastje is ook wat aan de kleine kant, rond en recht afgesneden.

Seared Bronze is dekkend in 2 dunne laagjes en geeft een prachtige glans door de tal van shimmers die erin zitten. Ook is de substantie niet heel dik en droogt hij lekker snel.

DSC_4176-BorderMaker DSC_4178-BorderMaker DSC_4181-BorderMaker

Helaas wacht ik nog steeds op de dag dat ook in Nederland Covergirl te koop zal zijn. Mocht je in Amerika komen, kijk dan zeker eens naar de schappen van Covergirl.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Seared Bronze

  1. oeh wat een prachtige lak! Covergirl mag ook wel naar Nederland komen als merk, sowieso wel meer dingen uit Amerika naar hier maarja, keep on dreaming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge