Satellite Dream

Toen ik terug keek naar de geschreven artikelen van afgelopen maanden was 1 ding wat mij opviel. Wat ontzettend weinig heb ik over de super toffe P2 lakken geschreven. En dat terwijl ze zo mooi zijn en ook nog eens super budget!

DSC_3835-BorderMaker

P2 is helaas alleen te koop in Duitsland. Persoonlijk vind ik dit echt een gemis op de Nederlandse beauty markt maar dat is helaas met veel producten 🙂 De Color Victim lakken van P2 zijn stuk voor stuk erg mooi en deze collectie bevat heel veel mooie sprekende kleuren.

Satellite Dream is een hele mooie zachte roze metallic lak waar ik helemaal gek op werd bij het zien van dit lakje. Ik ben dol op roze en ook nog eens op metallic. De lak bevat enorm veel mooie zilveren shimmers. De flesjes van Color Victim zijn rechthoekig en ik vind ze zeer uniek. De inhoud is 8ml. De opdruk is mooi en duidelijk in het zilver net als de zilveren dop. De kwast van deze lakjes is niet helemaal rond maar ik vind hem ook zeker niet plat.

DSC_3836-BorderMaker

Satellite Dream is dekkend in 2 dunne laagjes. De lak streepte heeeeel minimaal en vond het zeker niet storend. De lak droogt ook nog eens erg snel. En dat allemaal voor een klein prijsje!

DSC_3818-BorderMaker DSC_3819-BorderMaker DSC_3820-BorderMaker

Mocht je in Duitsland komen om te shoppen of een vakantie, loop dan zeker eens een DM Drogist in. De P2 Color Victim lakken kosten €1,55 per stuk dus erg budget! Ze zijn echt zeker de moeite waard! Al hebben ze bij de DM ook nog heel veel andere goedkope mooie producten!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Satellite Dream

  1. oeh van die spiegelende lakjes zijn awesome ;D

  2. oeh wat een leuke lak, leuk kleurtje

  3. Leuk lakje! Overigens verkoopt Enchantra sinds kort ook P2, alleen een stukje duurder als in Duitsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge