Sassy Polish *Tarzan*

Vandaag weer een nieuw indie merk. Maar toch ook doet deze lak me wel een beetje aan Carnaval denken. Waarom? Dat laat ik je met alle liefde zien natuurlijk.

Sassy Polish was voor mij een hele grote onbekende. Toen ik deze lak samen met nog een andere Sassy Polish lak in een blogsale zag staan was ik toch wel erg benieuwd. Ik had er nog nooit wat van gezien dus kon ik het niet laten.

Tarzan, is de naam van deze lak maar eerlijk ik vind hem niet echt bij de lak passen. De basis van de lak is geel-groen en is Glow In The Dark. De basis is gevuld met gele, groene, blauwe, oranje, roze en paarse glitters en boven op deze glitterbom zitten er ook nog witte flitters in. Ik heb 2 laagjes aangebracht, het lakken ging niet heel makkelijk met al die glitters. De lak droogt vrij snel. Door alle glitters vond ik de lak vrij Carnalish.De volgende foto’s zijn met topcoat zodat de lak mooi vlak en egaal is.En Glow In The Dark is de lak zeker!Ik weet niet of deze lak nog te koop is want de shop van Sassy Polish is momenteel offline. Ik kocht deze lak via een blogsale en ben er wel erg blij mee.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to Sassy Polish *Tarzan*

  1. Wat een fees op je nagels zeg! Leuk lakje ook voor de zomer.
    Lonneke onlangs geplaatst…LAVERA | HAND CREAM Organic Wild RoseMy Profile

  2. wat een vrolijke lak om zo te zien….net als jij snap ik ook niet waar ze die naam op gebaseerd hebben, maar ach dat maakt de lak niet minder leuk om te zien
    petra onlangs geplaatst…Hersenspinsel:…over doelen en deze behalen!My Profile

  3. […] lekker bij nail arts die ik leuk en geschikt vind voor de Carnaval!2 dagen geleden hebben jullie Tarzan al voorbij zien komen. Een leuke lak met veel glitters. Dat was al Carnaval opzich. Toch maakte ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge