Santa Red My List

Whoehoe! Sinterklaas het land weer uit en de kerstboom mag weer gezet worden. Oke, ik heb aan de kerstdagen echt een gruwelijke hekel en vind Sinterklaas velen malen leuker. Maar het huis gezellig versieren en de kadotjes onder de boom vind ik dan wel weer heel erg leuk. Hier staat de kerstboom al een tijdje. Aangezien we in USA al flink in de kerststemming waren en het hier maar saai en kleurloos was.

DSC_3134-BorderMakerMaar als kerst er aan komt betekend dat ook de kerstcollecties van vele make up merken, kleding en alles wat erbij hoort om een prachtige kerstlook te creëren. Er is voor mij altijd 1 collectie wat er toch echt uit springt en dat is de collectie van China Glaze. En ook dit jaar was de collectie er al snel! Mijn eerste indruk was niet heel denderend. Dit omdat er een aantal al wat bekendere kleuren inzaten na mijn idee. Toch toen ik sommige lakken zag staan vond ik ze toch wel erg mooi!

Santa Red My List is een 1 van de aantal prachtige lakken uit de Happy HoliGlaze collectie. Het is een aparte kleur. Hij is niet Santa rood maar ook niet roze. Hierdoor voor mij een stuk beter! Door de prachtige gouden shimmers die in de lak zitten krijgt het net weer een exrtra vleugje kerst. Het gaat zeker niet om een Limited Edition en dus is er niets speciaals aan de flesjes te zien. Gewone zwarte dop, 14 ml en de altijd fijne ronde smalle kwast.

DSC_3136-BorderMaker

Wat helemaal geweldig is aan deze lak is dat hij dekkend is in 1 laagje. Ik heb op mijn pink en ringvinger 2 laagjes aangebracht om het kleur verschil (wat er niet is) te laten zien. Uiteindelijk zijn 2 laagjes altijd beter voor de houdbaarheid. De lak droogt ook erg snel en mooi op.

DSC_3113-BorderMaker DSC_3108-BorderMaker DSC_3116-BorderMaker

Santa Red My List en de andere lakken van de Happy HoliGlaze collectie zijn o.a. te koop bij Enchantra en Pretty Polish. De prijs zal zo rond de €6,00 zijn. 

Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Santa Red My List

  1. Ik heb deze zelf ook, super pretty!

  2. Wowww, deze is echt super mooi!! 😀

  3. apart maar onwijs gaaf lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge