Sand’Sation

Vandaag alweer de laatste lakken van de Luxury Lacquers collectie. Ze zeggen wel eens “Save The Best For Last” Nou na mijn idee is dit niet helemaal het geval want dat zouden de Holomania lakken zijn maar de Sand’Sation lakken zijn prima als nummer 2.

Ik kan een heel lang verhaal typen over alles maar dat ga ik niet doen. De flesjes zijn standaard met een prachtige opdruk. De inhoud is dus ook gewoon 10ml en de kwasten zijn breed en rond afgesneden. Verder vond ik het wel leuk dat er nu eens een merk met knallende kleuren textuur lakken kwam. Vaak zie je dezelfde kleuren maar de Sand’Sation lakken knallen echt!

100 PerSAND Real is dan de minst knallende met de standaard zilveren kleur. Toch vind ik het wel enorm chique en de kleine zilveren glittertjes komen ook mooi uit. Op het flesje staat 2 laagjes aanbrengen en inderdaad na 2 laagjes in de lak dekkend en zoals bijna ALLE Liquid Sand/textuur lakken drogen ze enorm snel.

Maliblue is pas een knallende helder blauwe textuur lak. De blauwe en zilveren glitters maken deze lak weer speciaal. Met 2 laagjes is de lak perfect dekkend en droogt ie ook nog eens lekker snel.

Sandhopper stond eerst niet op mijn ‘wishlist’ maar na het zien van de swatches wou ik deze turquoise enorm graag. De gouden shimmers en glitters geven de kleur een warme zomerse glans. Na 2 laagjes was hij mooi dekkend al had een 3e laagje ook nog gekund en droogt hij lekker snel.

Plumbeach was voor mij de verrassing. Deze paarse textuur lak had het na mijn idee niet helemaal maar toen ik hem op deed en hij dekkend was na helaas 3 laagjes kwamen de gouden shimmers prachtig uit. Ook droogt deze lak ook lekker snel.

Strawberry BAYquiri zou een rood roze textuurlak zijn. Na lang twijfelen nam ik deze toch mee. Ik vond hem zelf te rood. De lak bevat roze en oranje glitters en als je de lak onder een bepaald licht houd zie je ook nog prachtige zilveren kleine minuscule flakies. Na 2 laagjes was hij mooi dekkend en gaf hij een prachtige glans. Wel vind ik hem net een tintje te rood voor mezelf. (op de foto kreeg ik ook alleen de rode kleur zichtbaar)

It’s A PINKini World is werkelijk een super mooie knallende roze textuur lak zoals ik ze zelden heb gezien. In de roze lak zitten enorm veel glittertjes in verschillende kleuren zoals blauw, zilver en roze. Hij dekt super mooi in 2 dunne laagjes. En zoals de rest van de lakken droogt het echt super snel! Dit is wel echt mijn favoriet van alle Sand’Sation lakken.

TropiCoral is een babyroze kleurtje met een vleugje koraal. De lak zou niets zijn zonder zijn mooie zilveren glitters en shimmers. Ook op dit flesje staat dat je 2 laagjes moet aanbrengen en inderdaad met 2 laagjes is de lak dekkend.

Waikiki Peach is een lak waar ik stiekem heeeel erg benieuwd naar was. Een heerlijk oranje/peachy kleurtje met textuur. Zoiets had ik nog niet dus waarom niet. Waikiki Peach bestaat niet alleen uit een peachy kleurtje maar bevat ook nog eens wat glitters in verschillende maten. Helaas wel alleen in het zilver. Deze lak was alleen niet dekkend in 2 laagjes en moest ik toch nog een 3e laagje aanbrengen om het geheel mooi dekkend te krijgen.

Mijn conclusie van deze Sand’Sation lakken is toch wel dat ze na mijn idee verrassende kleuren in textuur vorm op de markt hebben gezet bij Catrice. Ik ben erg blij met deze collectie. De droogtijd is goed en de dekking is bij bijna alle lakken al in 2 laagjes.

Ik kocht It’s A PINKini World en Waikiki Peach al in Duitsland en de andere gewoon bij het Kruidvat. De lakken kosten €3,59 per stuk. Mocht je ze nog tegenkomen want het gaat nog steeds om een Limited Edition Collectie maar ik heb ze al bij verschillende Kruidvat filialen in de opruimingsbakken gezien.
Wendy Liefs

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sand’Sation

  1. ik kan niet anders zeggen dan dat ze stuk voor stuk favoriet zijn hier in huize femketje 😀
    femketje onlangs geplaatst…Vijf beautytips uit het mooie Griekenland.My Profile

  2. wat een toffe lakken vooral de blauwe en rode zijn onwijs tof!
    Angelique onlangs geplaatst…EOS lipbalm Summer Fruits & Lemon DropsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge