Sally Hansen *Platinum Star – Midnight Glitz*

Sally Hansen is een merk wat vaak tot de wat duurdere merken word neergezet. Het leuke is dat er tegenwoordig genoeg winkels oude collecties opkopen en het tegen een leuke prijs weer verkopen.

Vorige jaar in Amerika kocht ik al een lak van Sally Hansen voor $0,83. Eenmaal in Nederland bleek dit helemaal nog geen oude lak te zijn maar hé dit maakte het alleen maar leuker. In Nederland zie je op steeds meer plekken Sally Hansen voor kleine prijsjes liggen. Denk hierbij aan Action, Big Bazar maar vergeet vooral niet de OP=OP Voordeelshop. Diverse grote merken liggen hier voor kleine prijsjes. Zo ook lakken uit de Complete Salon Manicure lijn van Sally Hansen. Deze flesjes zijn wel aan de grote kant en gevuld met maar liefst 14,7ml. De ronde afgesneden brede kwast lakt super fijn.Platinum Star is werkelijk een prachtige zilveren lak. Ondertussen heb ik al een aantal van zulke lakken en ik blijf het echt mooi vinden. Hij streept wel iets maar daar kan ik me niet aan storen. Met 2 laagjes is de lak mooi dekkend. De droogtijd is redelijk tot snel te noemen.

Midnight Glitz is een ware beauty nail topper. Ik dacht eerst dat het een complete zwarte lak was met gouden glitters maar toen ik een proef swatch maakte op mijn nagelwiel zag ik dat hij bomvol zwarte en dus holografische gouden glitters zit. Dit maakte de lak nog mooier dan dat ie al leek. Ik draag 1 laagje over Platinum Star en vind het ook nog wel een leuke combi zelfs! Deze topper droogt lekker snel.Door de prijs van 2 voor €5,00 bij de OP=OP Voordeelshop vind ik de lakken erg leuk. Ik vind voor deze lakken €9,99 gewoon te veel. Heel bijzonder vind ik ze niet en zo blijven de prijsjes klein en kun je er toch nog van genieten!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sally Hansen *Platinum Star – Midnight Glitz*

  1. Vind de combi samen iets minder, maar apart van elkaar wel heel leuk! Ik hou ook wel van Sally Hansen, goed merk!
    NailTalk onlangs geplaatst…Leaves will Fall – Nail ArtMy Profile

  2. Leuke lakjes! Ik kom nooit bij de Voordeelshop, toch maar een keer binnen lopen 🙂
    Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…I ♥ nail art TAGMy Profile

  3. […] week konden jullie al 2 Sally Hansen lakken zien die ik bij de OP=OP Voordeelshop had gevonden. Toen ik later die week terug ging vond […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge