Sally Hansen *Malbec*

Vorige week konden jullie al 2 Sally Hansen lakken zien die ik bij de OP=OP Voordeelshop had gevonden. Toen ik later die week terug ging vond ik nog een ware winter beauty.

Eigenlijk draag ik weinig donkere lakken. Waar ik vroeger alleen maar zwart droeg is het tegenwoordig wat kleurrijker. Niet dat ik kleur en tijd gebonden ben maar als ik dan al een donkere lak draag is dat vooral in de wintermaanden. Toen ik deze lak van Sally Hansen vond was ik verkocht. Dat er dan in een flesje ook nog een inhoud van 14,7ml zit is gewoon super. Veel van die mooie pracht :). Het kwastje is ook gewoon prima, breed en mooi rond afgesneden!Malbec, is een super mooie warme maar vooral donkere paarse lak. Ik ben normaal niet zo’n fan maar deze kleur maakte me vrolijk, ondanks zijn donkere kant. Met 2 dunne laagjes is de lak mooi, egaal en compleet dekkend. De droogtijd is gewoon super!Ik kocht deze lak samen met een andere in de actie 2 voor €5,00 bij de OP=OP Voordeelshop. Los zou deze lak daar €2,99 kosten. Leuke prijsjes want elders betaal je voor Sally Hansen al gauw €9,99.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sally Hansen *Malbec*

  1. de lak is inderdaad wel heel erg donker paars, wel erg mooi!
    Petra onlangs geplaatst…W7: Full Color Lipstick, 6 SandpiperMy Profile

  2. Oh wauw. Vind ‘m prachtig!
    NailTalk onlangs geplaatst…Stamping Nail Arts – P2 & LaushineMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge