Sally Girl

Tijdens onze vakantie in Amerika kwam ik veel nieuwe merken tegen. De winkels stonden er vol mee en zo ook in de Sally Beauty Supply Store. Ze hadden zelfs een eigen “huis” merk staan.

Toen ik de schattige flesjes van Sally Girl zag staan heb ik hier even bij gezeten en naar gekeken. Wat een hoop kleurtjes hadden ze. 1 viel me vrijwel meteen op en deze nam ik dan ook mee. Dit lakje heeft een nudy roze kleur die ook wel wat naar bruin of oud roze neigt. Maar dat de lak zo’n speciale kleur heeft is niet alles. Er zitten namelijk nog tal van mooie holografsche glitters in. Dat de flesjes klein zijn bewijst ook de inhoud van 5,3 ml. De kwast is gewoon rond en recht afgesneden wel wat aan de dikke kant.

Dit schattige Sally Girl lakje is dekkend in 2 a 3 dunne laagjes en droogt echt enorm snel.

DSC_4309-BorderMaker DSC_4311-BorderMaker DSC_4312-BorderMaker

Ik kocht dit lakje in Amerika en betaalde er maar $0,90 voor. Mocht je ooit naar Amerika gaan bezoek zeker eens een Sally Beauty Supply Store! Jemig wat hadden ze daar veel in combinatie met super leuke aanbiedingen!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sally Girl

  1. wauw wat een snoepig kleurtje, i love it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge