Saffron 12 Matte EyeShadow Palette

De Big Bazar wie komt daar niet als beauty liefhebber. Prachtige lakken, mooie make up producten om de overige beauty producten die ze hebben vooral niet te vergeten! De laatste tijd loop ik er wel doorheen maar vaak blijft het erbij. Afgelopen weekend kwam ik weer eens wat leuks tegen.

Tijdens het rondje en even snuffelen tussen de make up producten zag ik dit prachtige palette liggen van Saffron. Geen idee wat ik er mee moest dus pakte ik een geopend palette om te kijken hoe de kleuren waren. WOW die zijn fel! Dus huppa in mijn mandje en afrekenen. Tijd om het met jullie te delen.Het palette bestaat uit 12 prachtige felle matte kleuren. De plastic verpakking voelt wel erg goedkoop aan. Maar ondanks dat knallen de kleuren eruit. Achterop of zeg maar in het palette zit een spiegel. Er zit 1 applicator in met 2 sponsjes. Niet mijn favoriet en deze zal ook niet gebruikt worden. Per kleur heeft het een netto gewicht van 16 gram. Verder is er weinig op aan te merken. Op naar de kleuren. Ik heb steeds rijtjes van 3 geswatcht. De swatches zijn droog en met 1 veeg. (sorry voor de blurry foto’s maar de camera had moeite met scherpstellen op de kleuren.)
Paars-Grijs-ZwartRoze-Blauw-Groen
Oranje-Koraal-Rood
Geel-Lime-Blauw
De pigmentatie is echt geweldig! Wel geven de kleuren wat fall out en zijn ze wat kruimig maar ik ben zeker benieuwd hoe deze kleuren het doen op een basis of over mijn witte NYX potlood! Ik ga er zeker mee aan de slag om leuke kleurrijke look mee te maken!

Dit super leuke vrolijke palette kost bij Big Bazar slechts €2,92. Nou daar zijn de kleuren echt goed voor te noemen! Er zijn 3 verschillende palettejes met bijna dezelfde kleur samenstelling.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
 • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
 • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Saffron 12 Matte EyeShadow Palette

 1. Wat een leuk zomers palette voor die prijs!
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: OPI Avoplex Hi-Intensity Hand & Nail CreamMy Profile

 2. Ik begrijp helemaal waar om jij deze nu hebt, echt wat voor jou! 😀
  NailTalk onlangs geplaatst…Bourjois – 05 Corail MagiqueMy Profile

 3. oeh die gele tint ziet er super uit 😀
  femketje onlangs geplaatst…Tip: 12 Super Fijne Eye/Lipliners van BuyInCoins.com!My Profile

 4. Super leuk die felle kleurtjes en een super prijsje 🙂
  Mariëlle onlangs geplaatst…Winactie: Setje van Embrace JewelsMy Profile

 5. Wow, dit ziet er echt geweldig uit! Als ik ooit in de BB kom neem ik deze zeker mee, ben gek op felle kleurtjes <3
  Nienke onlangs geplaatst…NOTD: World Championship and Birthday!My Profile

 6. […] -Urban Decay – Primer Potion -NYX – Jumbo pencil – Milk -Oogpotloden – Rood en Blauw -Saffron 12 matte palette – Rood en Blauw -Make Up Studio – Parelmoer wit -Flormar – Mascara Primer -Essence – Hup […]

 7. heb er mee in mijn handen gestaan omdat ik bang was dat het pigment om te huilen zou zijn maar dit ziet er goed uit haha!
  Angelique onlangs geplaatst…Favo`s & No Favo`s juni 2014My Profile

 8. […] gebruikte mijn Saffron 12 matte eyeshadow palette en koos voor de knallende roze kleur. Roze past nu eenmaal erg goed bij mijn huid en ogen dus […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge