Safari *Metallic Roodbruin*

Al een hele tijd geleden kocht ik enkele lakken bij GetYourNailsDone en daar zat ook een Safari lak bij. Lang heeft ie in mijn to do bak gestaan omdat de kleur wat tegen viel in het flesje. Vandaag laat ik hem toch zien aan jullie.

Soms heb je het wel eens dat een lak op je scherm er mooier uitziet dan wanneer je hem in het echt ziet. Bij dure lakken vind ik dat altijd erg moeilijk en zal ik nooit zomaar kopen maar een goedkope lak kan soms nog wel eens een misser worden daardoor. Zo ook deze Safari lak. Het flesje en de kwast vallen eigenlijk nooit tegen bij Safari. Prima flesjes met een inhoud van 12 ml en een smalle platte kwast. Gewoon prima.Metallic Roodbruin, ik kan de lak niet anders omschrijven. De lak is niet bruin maar ook zeker niet rood. De kleur op mijn nagels vind ik zooo verschrikkelijk. Hij had van mij iets meer bruin mogen zijn. Het is een mooie lak maar het past gewoon niet bij mij. De lak streept iets maar is dekkend met 2 dunne laagjes. Ook droogt de lak gewoon goed en vlot op.Safari lakken zijn te koop bij GetYourNailsDone en de prijzen liggen tussen de €0,75 en de €1,50. Voor deze lak betaalde ik €0,75.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Safari *Metallic Roodbruin*

  1. wat een schattig kleurtje, ook het metallic effect spreekt mij heel erg aan….
    Petra onlangs geplaatst…Miss Sporty, Metal flip…Nail polish!My Profile

  2. Jaren geleden vond ik metallic lakjes geweldig, nu niet meer. De kleur is wel prachtig!

    • Sommige metallic lakjes kan ik nog steeds helemaal verliefd op worden maar enkele anderen waar ik misschien jaren geleden wel voor viel zijn het nu niet meer zo 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge