Safari *Grijs*

Rond kerst en oud&nieuw heb ik mijn stash eens flink opgeruimd en bekeken. Eens in de zoveel tijd doe ik dat zodat ik weet wat er staat en wat ik weinig tot niet gebruik wat mijn blogsale in gaat.

Tijdens het opruimen kwam ik eigenlijk tot de conclusie dat ik eigenlijk helemaal geen mooie grijze lak heb. Wel tal met verschillende shimmers wat werkelijk prachtig is maar ooit wil je een creme lak als basis voor een nail art of een glitter noem het maar op. Tijdens de sale van GetYourNailsDone zag ik een hele mooie grijze creme lak staan van Safari. Hup in mijn mandje ermee! Een fijn budget merk en een flesje gevuld met 12ml. Het kan niet beter!Deze prachtige grijze lak heeft een iet wat koele ondertoon maar toch straalt ie ook wat warms uit. Ik kan de kleur grijs altijd moeilijk definiëren. De lak is perfect van substantie waardoor hij mooi uitvloeit. Met 2 laagjes perfect dekkend en kijk die prachtige glans eens!Safari is een merk wat je niet veel tegenkomt. Het is een fijn budget merk en bij GetYourNailsDone betaal je €1,50 per lakje. De kwaliteit is geweldig voor deze prijs!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Safari *Grijs*

 1. Zeker mooi Wen! Wat leuk dat je deze hebt geswatcht voor de blog 🙂
  Margo onlangs geplaatst…Plaats een review over je aankoop en win € 20 shoptegoed!My Profile

 2. In eerste instantie had ik met grijs tinten zoiets van blehhhhh,niet mijn ding,veel te saai….. maar toen ik de kleur eens op deed was het echt een complete verrassing. Ook deze lak is als ik het op je nagels zie een complete verassing, ……een heel aangename verrassing, erg mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Catrice Ultimate Shine lipstick, 290 Chestnut TreeMy Profile

 3. Ik hou van grijze nagellak. Heeft iets classy’s ofzo, weet niet! Hij is mooi en basic!
  NailTalk onlangs geplaatst…Kaleidoscope – Temptation – No. 102My Profile

 4. Ben normaal niet zo dol op grijze lakken maar deze ga ik zelfs aanschaffen, het is toch eens wat haha!
  Angelique onlangs geplaatst…Essence all about matt powderMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge