Safari Green

Precies een week geleden konden jullie al mijn review lezen over een prachtige lak die ik na een super leuk gesprek op Twitter van Margo van GetYourNailsDone kreeg toegestuurd om te reviewen. Vandaag de andere!

Safari lakken zijn al oude bekende bij mij en stiekem zitten er nog steeds en altijd prachtige kleuren tussen. In tegenstelling tot de vorige lak die ik reviewde voor GetYourNailsDone is dit een crème lak die lekker knalt. Safari lakken zitten in een super speels flesje en de dop heeft een leuk dierenprintje. De inhoud is redelijk veel met 12ml. De kwast die Safari gebruikt bij zijn lakjes is een platte kwast welke recht is afgesneden.Safari – 345 Groen, is echt een knallende groene kleur die bijna neon te noemen is. Ik vond de substantie wat aan de dikke kant maar hij lakt prima. De dekking is prima in 2 laagjes.De lakken van Safari zijn te koop bij GetYourNailsDone voor €1,95 per stuk. Maar vergeet zeker niet om in de sale te kijken want de Safari lakken die daar staan kosten maar €1,50 per stuk. Buiten Safari lakken zijn er nog tal van andere producten te koop zo ook deze Laushine lak.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Safari Green

 1. Niet een kleurtje die ik zo meteen in mijn mandje zou gooien maar na het zien bij jou op je nagels vind ik hem toch wel gaaf! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…NOTD: Sally Hansen “Posh Plum” with a flower nailart.My Profile

 2. wow die is echt fel 😀
  femketje onlangs geplaatst…Gorgeous & Super Girly Ugg Australia Wedges.My Profile

 3. Wauw, die safari green is top! Gewaagd, maar heel erg leuk!

 4. Ohw wat een heerlijk knal kleurtje!!
  NailTalk onlangs geplaatst…FNUG- EuforisticaMy Profile

 5. Wat heb je mooie nagels zeg!
  Lotties Nailies onlangs geplaatst…SWATCH – Catrice Haute Future iROSEdescentMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge