Royal Icing

Textuur, Sand Style of Sugar lakken het komt allemaal op het zelfde neer. Een kleur als basis met kleine korreltjes erin die voor een textuur zorgt. Na OPI, P2, China Glaze heeft ook Sally Hansen dit soort lakjes.

Sally Hansen noemt de lakken geen Liquid Sand maar Sugar Coat. Tijdens onze vakantie in Amerika kwam ik 2 Sugar Coat lakken tegen en vandaag laat ik je Royal Icing zien. Royal Icing is een licht blauwe lak met kleine korreltjes en prachtige roze glitters. Het grote vierkante flesje is gevuld met 11,8 ml en heeft een smalle platte kwast.

Helaas was de lak na 3 laagjes nog niet dekkend en na het 3e laagje duurde ook langer dan de eerste 2 laagjes voor deze droog was. Wel zie je de mooie roze glitters terug op je nagels. Ik denk dat de lak mooi zal zijn met een licht blauwe basis eronder.

DSC_4244-BorderMaker DSC_4246-BorderMaker DSC_4248-BorderMaker

Of de Sugar Coats lakken ook in Nederland te koop zijn weet ik eigenlijk niet maar volgens mij niet. Ik ben in ieder geval wel blij dat ik deze maar voor $0,83 heb gekocht. Dat is omgerekent €0,60. 

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Royal Icing

  1. Hmm jammer dat hij niet dekkend is, het kleurtje is wel gaaf, maar helaas.

  2. Wat een tegenvaller van Sally Hansen zeg! Niet dekkend, zo’n lakje… Bummer!! Kleurtje wel erg lief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge