Rose Doré

Zoals jullie vanmorgen al konden lezen was mijn trip naar Disney echt geweldig! We hebben zelfs nog even lekker geshopt. Aangezien dit wat lakjes had opgeleverd laat ik jullie vandaag 1 van deze lakjes zien.

City Color is een merk waar ik werkelijk waar nog nooit van gehoord had. Maar het zag er allemaal wel netjes uit en er stonden wel wat toffe kleurtjes tussen. Uiteindelijk koos ik 1 kleurtje want er stond geen prijskaartje bij en ik had geen zin in onverwachte dingen zeg maar ;). Dan kun je het toch vragen zul je denken… Nou in Franse supermarkten kom je weinig tot geen mensen tegen die Engels spreken en ik spreek geen Frans ;). De flesjes zijn verder erg netjes en doen mij een beetje aan KIKO denken. Recht en geen poespas, nette strakke opdruk en gevuld met 11ml. De kwast is smal en plat welke recht is afgesneden.Rose Doré is een heel mooi apart kleurtje. Ik omschrijf het als een wit rosé gouden kleur met prachtige shimmers. En als dat nog niet genoeg is zitten er ook nog eens heel veel kleine minuscule blauwe, paarse, groene en gouden glittertjes in. De lak dekt mooi in 2 laagjes maar op de 1 of andere manier op bepaalde invalshoeken bleef ik mijn tips zien. De lak droogt snel en dus is het allemaal erg prima!City Color is te koop in Frankrijk en ik ken het verder niet. Ik betaalde voor dit lakje €4,00. Dus niet heel erg schokkend.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Rose Doré

  1. ik vind zulke lakjes altijd zo lastig fotograferen, maar jij hebt de kleur goed weten te vangen 😀
    femketje onlangs geplaatst…Inspiration: Neon Fashion.My Profile

  2. Die holo glitter…! Mooi!

  3. apart lakje, niet zo mijn ding maar tegelijk vind ik hem ook wel weer tof haha
    Angelique onlangs geplaatst…Teeez kwasten, blush, oogschaduw en punt kwastMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge