Rock Attraction Blush *swatch*

Alweer een tijd geleden bezocht ik de KIKO winkel en tijdens het rond snuffelen naar leuke producten die in de sale waren kwam ik een super mooie blush tegen.

De verpakking verklapt niet veel. De heldere kleuren komen goed over. Op het doosje staat met zilveren letters gedrukt dat het hier om de Rock Attraction Blush gaat. Op de openingskant staat dat het gaat om 01 Pearly Rock.Wanneer je het doosje uit de verpakking haalt zie je dat het een mooie stevige verpakking is. Als je deze open maakt zie je een super tof jeans patroon en een spiegel binnen in. Maar of het hier gaat om een blush…..Na mijn mening is Pearly Rock zeker geen blush maar een highlighter met een prachtige rosé glans. Het product is fluweel zacht en brengt makkelijk aan. De swatches zijn maar 1 veeg. Om het effect nog beter te laten zien van deze Blush/Highlighter heb ik foto’s gemaakt met en zonder flits.En? Ik blijf erbij dat het een highlighter is en ik vind hem werkelijk prachtig. Ik kocht deze Pearly Rock in de sale bij KIKO en betaalde hier €6,40 voor. Hij is nog steeds te koop. KIKO is helaas niet te koop in Nederland. Wel verzend KIKO sinds kort naar Nederland dus neem zeker eens een kijkje in hun webshop!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
 • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
 • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Rock Attraction Blush *swatch*

 1. Wauw Wendy…echt schitterend is deze uhm…highlighter. 😉 mooi product in een mooie verpakking. Echt supermooi!
  Mandy onlangs geplaatst…NOTD: emerald en diamond sky (action)My Profile

 2. Oh dat patroontje erin is wel heel tof! Ach het gaat natuurlijk vanzelf weer weg door het gebruik 😉
  Mooie tint voor een highlighter, maar inderdaad geen blush.
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart Challenge #2 Back To SchoolMy Profile

 3. Wat ziet ie er gaaf uit! Bijna zonde om te gebruiken!
  NailTalk onlangs geplaatst…Pink Zebra – Nail ArtMy Profile

 4. Wauw dat is echt een heel mooi product. Erg goed artikel!

 5. wat een origineel printje heeft deze highlighter ook al word het een blush genoemd hihi, vind hem prachtig!
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge