Rival de Loop *Gellike & Matt – Coral*

Begin September, jemig alweer een maand geleden, hadden wij een korte vakantie naar Duitsland. Ik zoek dan altijd of er in de buurt nog leuke drogisterijen zitten. En YES! Dit keer had ik geluk!

Dit keer zaten in de buurt van een Rossmann. Net als de DM een goede Duitse drogist met aardig wat budget merken. And I Love It!! 1 van die budget merken is Rival de Loop. Je hebt de volwassen versie en de jongeren versie. Een beetje vergelijkbaar met een Catrice en een Essence. Alleen dan min of meer onder dezelfde naam.Deze Gellike & Matt bestaat uit 2 mini flesjes van 3ml. 1 is de kleur in dit geval ‘Coral‘ en de andere is de matte topcoat. Met 2 laagjes is Coral dekkend. Persoonlijk vind ik de kleur meer naar neon rood neigen. Wanneer de lak droog is heb je een enorme glans. Ook droogt de lak enorm snel!Dan nu de matte topcoat. Weg met de glans en een heel ander effect. Ik bracht 1 laagje aan over de Gellike lak. De matte topcoat droogt ook enorm snel en wanneer hij droog is, is de glans helemaal weg. Super mooi effect! Ik kocht dit setje bij Rossmann en het bleek een Limited Edition te zijn. Ik vind de flesjes schattig en de kleur super mooi! Helaas is Rival de Loop niet te koop in Nederland!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Rival de Loop *Gellike & Matt – Coral*

  1. Ik moet nog steeds een beetje wennen aan matte nagellak, maar vind het toch wel mooi…( ja haha ik ben nogal vastgeroest op dat gebied)
    Petra onlangs geplaatst…Is je eigen administratie doen echt een noodzakelijk kwaad?My Profile

    • En juist daarom vind ik het van dit merk leuk dat ze het los van elkaar hebben gedaan. Hou je van glans dan doe je het zonder. Hou je van matt of wil je een accentnagel matt dan kan dat door middel van de topcoat.

  2. Hele leuke combi! Deze had ik ook zeker meegenomen als ik ‘m had zien liggen. Mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge