Rita Ora Collectie

Zou Rita Ora Nederland ook supporten  tijdens het WK? Toen ik lakken aan het uitzoeken was om met jullie te delen stonden deze 3 lakken naast elkaar en wat viel mij meteen op… Juist!

Net als alle andere lakken uit deze Rita Ora collectie hebben deze 3 ook het zelfde standaard 60sec flesje met een inhoud van 8ml. De kwast is breed en rond afgesneden. Maar dat vond ik deze keer niet zo speciaal aan deze lakken. De kleuren vielen mij meteen op. En aangezien ik de witte lak al voorbij had laten komen vorige maand vond ik het tijd worden voor de rood-(wit-)blauw-oranje lak 😛 Deze 3 lakken zijn echte crème kleuren en bevatten geen shimmers.Oragasm, is een super mooie oranje kleur met een vleugje rood er door. Ik heb deze lak tijdens het WK meerdere malen gedragen en ben echt fan van deze oranje kleur. Je kon hem al voorbij zien komen in de WK Nail art afgelopen vrijdag net als de andere kleuren. Met 2 laagjes heb je een prima dekking en hij droogt lekker snel.Raw As Night is persoonlijk mijn minst favoriete kleur. Waarom? Ik hou gewoon echt niet van rood. Maar goed bij de Nederlandse vlag hoort rood en geen roze dus we doen het er maar mee 😉 Met 3 laagjes was deze lak dekkend en hij droogde net zo snel als Oragasm.Blindfold Me Blue is echt knallend blauw! Ik vind dit nou echt een mooie kleur blauw. Hij dekt super mooi met 2 laagjes en de droogtijd is niet anders dan als bij de andere 2.De Rita Ora collectie is te koop bij de bekende drogisterijen en kosten €3,99 per stuk. Let wel op want sommige drogisterijen hebben erg leuke aanbiedingen!

Dat Nederland vanavond maar weer mag winnen en hopelijk helpen deze lakjes een beetje mee
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Rita Ora Collectie

 1. Wauw die oranje! Wat een diepe kleur. Heel mooi.
  Margo onlangs geplaatst…Reactie op Goede verzorging van nagelriemen door MargoMy Profile

 2. Drie prachtige kleuren, lekker fel! 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…AEngland – FonteynMy Profile

 3. Oh het blauwe lakje vind ik echt heel mooi! Die staat nog hoog op mijn wish-list 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Gewonnen: OPI Brazil Mini Pack!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge