Rita Ora Collectie

Ik liet al eerder een aantal lakken uit de Rita Ora collectie van Rimmel London zien. Maar met die waren we er nog en hebben we er zeker nog een aantal te gaan. Vandaag koos ik voor 2 neutrale tinten.

De flesjes van deze collectie zijn gelijk aan de andere flesjes uit de 60 sec lijn van Rimmel London. De flesjes hebben een inhoud van 8ml en de kwast is breed en mooi rond afgesneden. Het enige waaraan je deze collectie kan herkennen is de mooie sticker op de dop. Deze heeft de kleur van de lak maar bevat ook het hoofd van Rita Ora.Lose Your Lingerie is echt een super mooie pastel roze lak met een prachtige shimmer. Vaak zijn dit soort lakken echt een ramp om dekkend te krijgen maar deze was gewoon al dekkend in 2 laagjes. Ook droogt de lak erg snel. Niet in 60 seconde maar zeker wel vlug.Let’s Get Nude, is dan ook echt nude. Het is niet echt een crèmige lak maar meer een jelly variant. Ik vond het nogal tegenvallen maar met 3 a 4 laagjes was hij dan toch dekkend. De kleur vind ik een beetje Nude Mokka en doordat het een jelly substantie is, is de lak erg dun. Wel droogt hij erg snel.Beide lakken zijn toch wel weer mooi. Al vind ik persoonlijk Let’s Get Nude echt een mindere lak uit deze collectie. Lose Your Lingerie is daarin tegen echt geweldig! De Rita Ora collectie is te koop bij diverse drogisterijen. Sommige hebben regelmatig erg leuke Rimmel acties! Normaal kosten de lakken €3,99 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Rita Ora Collectie

  1. Ik vind het eerste lakje mooi, maar de tweede is niet mijn kleur. En dan ook nog zoveel laagjes nee deze laat ik staan.
    Lonneke onlangs geplaatst…Beauty tips tegen wallenMy Profile

  2. Mooie lakjes! Ik ben ook nog aan het twijfelen welke ik van deze Rita Ora collectie wil hebben, want ze zijn allemaal zo leuk 😉 Lose Your Lingerie is echt een lief lakje, en jammer van de 4 laagjes van het nude lakje.
    Mirjam onlangs geplaatst…Nailart: Pink dots & Essie Romper RoomMy Profile

  3. Het eerste kleurtje vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge