Rimmel London *Velvet Matte*

In het najaar komen er verschillende merken met nieuwe collecties en lakken. Altijd leuk en zo rond de feestdagen is het altijd net wat feestelijker dan in het voorjaar. Ik hou niet van kerst maar wel van deze collecties.

Matte lakken zijn helemaal hot and happening dit najaar. Verschillende matte topcoats maar ook matte lakken. Rimmel London heeft dit idee ook opgepakt en heeft een een 5 tal matte lakken uitgebracht. De flesjes zijn het zelfde als de lakken uit de Salon Pro collectie. Makkelijk herkenbaar dus. De inhoud van de flesjes zijn 12ml en de kwast is breed en rond afgesneden en lakt heerlijk!Purple Opulence is een prachtige donkere paarse lak die je al kon zien in de Combination Sunday. En die naar mijn mening echt een hoog VAMP gehalte heeft. Met 1 laagje is deze prachtige lak al dekkend en droogt ie super snel en mooi mat op. Echt een dark beauty.

Matte-Itude is de zwarte lak van het stel. Zwarte matte lakken doen het altijd goed. En zo ook deze. In 1 laagje is de lak dekkend maar een 2e zal de lak nog mooier maken. Ook deze lak droogt mat op en ook nog eens lekker snel!

Deze prachtige matte lakken van Rimmel London zijn bij diverse drogisterijen te koop. De lakken zijn wel wat duurder dan een Catrice of Essence en kosten dan ook €6,99 per stuk. Maar persoonlijk vind ik het een prima prijs voor een goede kwaliteit!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Rimmel London *Velvet Matte*

 1. Twee mooielakken!!
  XOXO esmee

 2. Echt mooi matte effect zeg! Die paarse heeft mijn voorkeur, prachtig lakje!
  NailTalk onlangs geplaatst…Gastblog DoorMariskaMy Profile

 3. De paarse kleur vind ik erg mooi, maar aan dat matte moet ik toch wel even wennen…
  Petra onlangs geplaatst…W7..Silky Smooth Quad Eye Shadow-Shades of Brown.My Profile

 4. Ik heb deze lakjes ook. Ik blijf ze mooi vinden!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…3x P2 nagellak swatchesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge