Rimmel London *Someone Like Blue*

Zo nu en dan maak ik een rondje door de Action. De laatste tijd wat minder vaak want ik heb iets minder tijd over nu ik alles wat meer en beter in plan. Maar af en toe loop je toch wat leuks tegen het lijf.

Vorige week was ik weer eens een rondje door de Action gaan wandelen en kwam diverse make up producten tegen voor een laag prijsje. Diverse merken waren opgekocht en zo ook Rimmel London. Een lak die ik eigenlijk nog nooit echt had gezien van de Salon Pro lijn lag hier ook mooi tussen te baden. Het flesje viel op door de grote. Door de inhoud van 12ml is het flesje wat breder dan de meeste merken die er tussen liggen. De kwast is breed en mooi rond afgesneden.Someone Like Blue is een ijzige donker blauwe kleur met prachtige shimmers. Hierdoor heeft de lak een soort metallic/parelmoer achtige finish. De lak streept wel iets maar niet compleet storend. Met 2 dunne laagjes is hij mooi dekkend en hij droogt super snel.Rimmel London is normaal een merk wat te koop is bij de drogisterijen maar zo nu en dan liggen er ook lakjes bij een Big Bazar of een Action. Ik kocht deze lak bij de Action en betaalde er maar €1,89 voor. Best een verschil met de €6,99 die ze normaal kosten.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Rimmel London *Someone Like Blue*

  1. Dat is een behoorlijk verschil met de prijzen die ze normaal rekenen voor een lakje van rimmel…niet verkeerd deze kleur, erg mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Kerstmarkt, bakeliet telefoon, hondenkluifjes & Oliebollen !…My Profile

  2. Hij is inderdaad wel een beetje streperig. Niet geheel mijn ding. Maar het kleurtje, yay! Erg lief!
    NailTalk onlangs geplaatst…Ciaté Snow Globe and Power Dressing – NailsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge