Review *XL Marshmallow Big Stamper*

Het is alweer even geleden dat ik van de BornPrettyStore een pakketje kreeg ter review. Maar voor sommige producten heb je dan ook net wat langer nodig om ze goed te testen!

Toen ik mijn gekozen producten thuis gestuurd kreeg was ik vooral enorm benieuwd naar de Big Stamper. Ik koos deze uit omdat ik hier toch al aardig wat goede verhalen over had gelezen. Hij schijnt niet helemaal hetzelfde te zijn als de Creative Stamper. Dit kan ik niet vergelijken in gebruik maar qua uiterlijk lijken ze toch veel op elkaar.De marshmallow stamper kop zit in een rvs houder die van smal naar breed uitloopt. De houder kun je goed vast houden en is erg fijn in gebruik. De marshmallow stamper is enorm sticky en is erg zacht. Hierdoor kun je hoe de vorm van je nagels ook is de afbeelding goed op je nagels krijgen. Heb je extreme lange nagels? Dan is deze stamper ook geen probleem. De stamper heeft een diameter van 4cm.Ik gebruikte hiervoor altijd een silicone stamper. Maar moet toch toegeven, dat sinds ik deze XL Squishy Marshmallow Big Stamper gebruik ik niet snel meer iets anders wil. De silicone stamper moest je wanneer je hem net nieuw had weer opruwen en deze Big Stamper is meteen klaar voor gebruik! Wanneer je deze super Big Stamper XL besteld bij de BornPrettyStore krijg je er ook een plastic schraper bij. Hier staat het logo op van de shop en is flexibel. Deze 2 in combinatie werken zo enorm fijn!DSC_0073-BorderMaker Ik kan iedereen deze XL Squishy Marshmallow Big Stamper adviseren. Hij werkt prettig, is fijn in gebruik en nou ja je kan wel al lezen ik ben fan 😉 Wil je deze enthousiasme ook ervaren dan kun je deze Big Stamper met schraper al aanschaffen bij BornPrettyStore voor $4,59. Wil je buiten de standaard free shipping ook nog eens 10% korting? Gebruik dan mijn kortingscode: PINKW10
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.

Leave a comment to Review *XL Marshmallow Big Stamper*

  1. Dit klinkt prettig,….. ik ben best nog wel aan het zoeken met welke stamper ik het best zelf kan stempelen…
    Petra onlangs geplaatst…COTM: BorstkankerMy Profile

  2. […] Om te beginnen de stamper en de scraper. Ik had hier al eens een review over geschreven. Die kun je hier terug lezen. Deze stamper kun je hier bestellen en kost $3,59. Ook de imageplate die ik in deze […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge