Review *TelefoonhoesjesXL*

Afgelopen week kreeg ik een super leuk pakketje toe gezonden en vandaag gaan het dan ook hebben over bescherming. Bescherming van je telefoon om precies te zijn.

Sindskort heb ik een samenwerking met telefoonhoesjesXL.nl. Een super leuke shop met echt veel verschillende telefoonhoesjes. Denk hierbij aan fantastische Samsung Galaxy S3 hoesjes en de mooiste Samsung Galaxy S5 covers. De beste bescherming voor je smartphone begint bij de buitenkant.

Ikzelf heb nog steeds mijn trouwe Sony Xperia Z3 Compact. Sinds ik mijn telefoon heb bescherm ik hem al met hoesjes. Zo nu en dan verander ik eens van hoesje en wat is er nou leuker dan een kleurrijke buitenkant. Dus koos ik 2 nieuwe hoesjes uit bij telefoonhoesjesXL.nl. Ook vind ik het leuk om mijn telefoon wat op te leuken met andere accessoires. Dus ik bestelde ook 2 anti stof plugjes in leuke figuurtjes. Dit alles werd netjes verzonden in een doos. En bij het openmaken was alles duidelijk zichtbaar.Ik koos voor 2 verschillende hoesjes. Een siliconen hoesje met de vrolijke tekst Hakuna Matata’. Dit in combinatie met het aztec patroon maakt mij vrolijk! Ook heeft dit hoesje een dikkere stoot bumper aan de voorkant rondom het scherm. Dit is zeker een plus! Ik koos als combinatie bij dit hoesje een leuke anti stofplug in de vorm van een schattig vosje.Het 2e hoesje is een heel ander soort hoesje. Het is een hard cover en hij glittert! Een knal roze cover belegd met glitters! Check echt iets voor mij! Ik vond het wel leuk om bij deze roze glitter overload te kiezen voor een anti stofplug in de vorm van een ster belegd met roze steentjes. Nog meer roze glitters! Heerlijk 😀Wat zijn anti stofplugs eigenlijk? Nou dat zijn plugjes die je in het gaatje van je koptelefoon stopt. Hierdoor komt er geen stof in je aansluiting van je headset/koptelefoon en hierdoor blijft het allemaal net wat langer beter werken. Je hebt ze in verschillende maten, kleuren, vormen enz enz. Zie het als een bedeltje voor aan je armband.Ik vind het echt leuk om van mijn telefoon zo iets leuks te maken. Het is en blijft toch mijn portable computer die overal mee naar toe gaat. En nog leuker deze hoesjes geven me zeker inspiratie voor leuke nail arts wat ik zeker nog ga doen!

De producten voor dit artikel heb ik ontvangen van TelefoonhoesjesXL.nl.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Review *TelefoonhoesjesXL*

  1. Wat een mooie hoesjes heb je uitgezocht en vind de plugjes ook erg leuk, ik kende dat nog niet.
    Lonneke onlangs geplaatst…Nailbox Januari A Winter TaleMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge