Resurrection

Dat de Action vaak leuke lakken verkoopt weten we natuurlijk allemaal ondertussen wel. Dat hier zo nu en dan grote merken zoals Sally Hansen aan toegevoegd worden is natuurlijk helemaal geweldig. En als je dan ook nog eens de prijs hoort is het gewoon weg TOP!

Sally Hansen is voor mij een merk wat ik vaak gewoon te duur vind. In Amerika kocht ik er een paar tegen hele kleine prijsjes en dan vind ik het wel leuk maar hier in Nederland laat ik ze toch vaak gewoon staan vanwege de prijs. De lakken van Sally Hansen hebben allemaal verschillende flesjes. De Salon Manicure lakken hebben grote vierkantachtige flesjes met een inhoud van 14,7ml en een mooie rond afgesneden kwast.Resurrection is een mooie blauw grijze kleur. Normaal zou ik zeggen perfect in de herft en winter maar toch vind ik het gewoon een mooie kleur. De substantie is wat aan de dunne kant maar de lak dekt met 2 laagjes erg mooi. Hij droogt ook super snel.Sally Hansen is momenteel te koop bij de Action en ligt in de bakken waar ook de L’Orèal, Maybelline en Rimmel lakken in liggen. De Sally Hansen lakken kosten normaal €10,99 maar bij de Action betaal je er nu €0,99 voor. Dus ren naar je Action om te kijken of er nog mooie lakken zijn!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Resurrection

 1. Echt een van mijn favoriete kleurtjes op het moment. Hij is zo apart blauw, ik hou er van!

 2. Prachtig kleurtje, heb deze ook;)
  Mandy onlangs geplaatst…Soap World deel 1My Profile

 3. Wat een gaaf kleurtje is dit zeg 😀 Ik hou van de lakjes van Sally 😀
  Kimberly onlangs geplaatst…Beach Call – Glitter Rain eau de parfum (Budgetdupe van Cool Water)My Profile

 4. Wauw dat zijn toch veel betere prijzen!

 5. […] Zilveren Parelmoer lamp – €0,50BE – Caramel – €2,00 Essie – Trophy Wife – €3,50 Sally Hansen – Resurrection – €1,00 W7 – Marine Crackle – €1,00 Casuelle – Pearly Topcoat – €0,50 Invogue – French Maid […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge