Reserve

OPI lakken, het heeft lang geduurd voor ik hier enkele lakken van had. Tijdens mijn vakantie naar Egypte kwamen de eerste 2 lakken die uit de DS collectie kwamen. Heel benieuwd was ik naar deze lakken en ging op onderzoek uit. Er waren er nog meer maar waar zijn deze te koop…..

DSC_3216-BorderMakerNa lang zoeken kwam ik er her en der 1 tegen maar dan voor echt de meest belachelijke prijzen. Nou ik dacht het niet. Zo ging mijn liefde voor deze lakken toch wel erg snel weg. Helaas want ze zijn zo ontzettend mooi. Toch zijn ze altijd in mijn achterhoofd blijven hangen en maar goed ook want ik ben er weer 3 rijker uit deze prachtige Designer Serie.

Reserve is een mooie rosé kleurige lak die gewoon moeilijk te pijlen is kwa kleur. Dit maakt de lak voor mij nog wel specialer. Door de mooie kleur zitten ook nog miniscule holografische glitters heen. Hoe gaaf is dat! De flesjes van OPI zijn over het algemeen allemaal het zelfde. Deze DS collectie heeft alleen een zilveren dop maar de inhoud is gewoon nog steeds 15ml. De kwast is smal en plat en lakt erg fijn!

DSC_3218-BorderMaker

Reserve is een prachtige lak die dekkend is in 2 dunne laagjes. De holografische glittertjes komen dan super mooi uit en de kleur lijkt nog specialer te worden.

DSC_3208-BorderMaker DSC_3206-BorderMaker DSC_3210-BorderMaker

De DS collectie van OPI is heel erg moeilijk te vinden. Als je er al 1 vind voor een goede prijs is het zeldzaam maar als je een lak wil is zoeken nooit te veel gevraagd 😉 Ik betaalde uit eindelijk $8,00 voor deze lak!

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Reserve

  1. Die DS-lakjes van OPI zijn zo geweldig! Inderdaad lastig om ze voor een redelijke prijs te vinden.

  2. wauw…zo mooi deze…

  3. Ik heb toen geluk gehad en op marktplaats nieuw met display de hele collectie gekocht voor 80 euro! Happy me!

  4. vind hem echt werkelijk waar prachtig! Heb ik niet snel met lakken van OPI 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge