Reflection

Als de zon schijnt draag ik graag glitters en het liefst holografische glitters. Ik hou ervan dat mijn nagels weerspiegelen in de zon en zo lekker opvallen. Tijdens mijn vakantie in Amerika vond ik nog een paar Holografische lakken die hier al een lange tijd niet echt meer verkrijgbaar zijn.

OPI heeft ooit een prachtige DS collectie gehad met verschillende lakken. Sinds ik in Egypte 2 van deze lakken kocht ben ik er verliefd op en als ik er maar ergens 1 zie dan gaat hij -mits hij niet te duur is- gewoon mee naar huis. OPI is gewoon een geweldig merk die af en toe hele gave lakken heeft. De flesjes van OPI zijn gevuld met 15ml en de kwasten zijn niet echt mega breed maar ook niet smal. Wel zijn ze wat plat.Reflection is een hele mooie framboos rode/roze kleur met prachtige gouden shimmers die voor een speciaal effect zorgen. Want buiten deze gouden shimmers zitten er ook nog hele minuscule holografische glitters in. Reflection is dekkend in 1 laagje. Voor een langere houdbaarheid is een 2 laagje zeker wel een aanrader. Ook droogt deze lak net als bijna alle OPI lakken snel op!

OPI DS collectie is helaas niet meer in Nederland te koop. Via eBay of andere (Amerikaanse) webshops kun je nog wel eens geluk hebben en lakken uit deze collectie treffen. Ik kocht de mijne in Amerika en betaalde er $8,00 voor.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Reflection

 1. Schitterend! Ik heb de HELE DS collectie! Was mijn allereerste “dure” collectie! Eigenlijk nog steeds mijn kostbaarste collectie! Ik gebruik ze eigenlijk te weinig. De classic uit deze serie gebruik ik nog het meest! Toch maar weer eens tevoorschijn halen. 😉
  Mandy onlangs geplaatst…NOTD: pink/mintgreen striped.My Profile

 2. Wauw! Wat een prachtige kleur!
  Judith onlangs geplaatst…Review: Velvet Effect set van de ActionMy Profile

 3. Prachtig zeg! Wauw! Niet gedacht eerlijk gezegd toen ik het flesje zag.
  NailTalk onlangs geplaatst…Willing IKAT- nail artMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge