Rain Forest Canopy

Tijdens onze vakantie in Amerika waren de Polka Dots lakken van Maybelline net nieuw en ik nam er destijds 1 mee. Toen ik een tijdje terug bij de Action aan het snuffelen was tussen de beauty producten zag ik daar nog een Polka Dots lakje liggen en uiteraard ging die mee.

Ik wist niet wat ik er toen van moest verwachten en vind achteraf het lakje echt super dus had al spijt niet nog een kleur te hebben meegenomen maar dat ik deze zomaar bij de Action vond is gewoon geluk. Rain Forest Canopy is een groene basis kleur met daarin verschillende glitters in de “kleuren” zwart en wit. De kwast is rond en de inhoud van het flesje is 7ml. Weinig speciaals dus. Wel is op de sticker op de dop te zien dat het gaat op een Polka Dots lak. Ondanks de jelly achtige basis is de lak vrijwel dekkend in 2 laagjes. Misschien had een 3e laagje niet misstaan. De lak droogt lekker snel dus je kan gauw weer verder met je bezig heden.Ik weet niet of ze ooit te koop waren bij de Action maar dat deze daar lag was ik in ieder geval erg blij mee. Ik betaalde €2,19 voor deze Polka Dots lak!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Rain Forest Canopy

  1. Ah wat een leukert! Ik vind hem wel iets meer voor de herfst/winter, maar wel onwijs tof 🙂

  2. Super leuk! Ik hou hier van!
    NailTalk onlangs geplaatst…Oriflame – Mint PearMy Profile

  3. Mooi! In net flesje ziet het er wel een beetje vreemd uit :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge