Quick & Easy

Nagellak verwijderen is nooit mijn favoriete bezigheid. Als ik dan iets anders kan uitproberen om het net wat te vergemakkelijken dan ga ik er zeker voor.

Tijdens het uitzoeken en opruimen van mijn stash kwam ik nog een potje Quick & Easy van Kruidvat tegen. Ik kocht dit al een lange tijd geleden maar het verdween (waarschijnlijk tijdens de verhuizing) ergens in een bak waar ik al een tijd niet in had gekeken.

Op het potje van deze Quick & Easy remover staan buiten de ingrediënten ook nog eens een perfecte gebruiksaanwijzing.

Quick & Easy is een nagellak remover zonder aceton in een potje met een sponsje. In dit sponsje zit een gat waar je je vingertop in kunt steken. Je vingertop een paar x heen en weer draaien en je nagellak is van je nagels. Hoe makkelijk kan het zijn. En dan als je klaar bent ruiken je vingers ook nog eens super lekker.

 

Ik vind dit soort remover potjes echt een uitvinding. Ook met het verwijderen van glitterlak werkt het prima. Wel kan ik je aanraden na het verwijderen van glitterlak even een watje te pakken met een beetje remover om de laatste glittertjes goed weg te halen. Quick & Easy van de Kruidvat is nog steeds te koop en kost ongeveer €2,89

Wendy Liefs

 

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Quick & Easy

  1. die moet ik ook maar eens een keertje uitproberen 😀

  2. Dit lijkt me erg fijn!

  3. vind het ook echt een uitvinding, zelf vind ik die van de Hema echt heel fijn.

  4. Jaaaa, het is echt een uitkomst hé?! Zelf ben ik er ook verliefd op, vooral met glitternagellak ja. :”) Damn, wat is dat toch een hel om eraf te halen, maar ideaal met zo’n potje. Ik heb hem al een aantal maanden in bezit en geen vieze nagellakremoverlucht in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge