Queen of my cloud castle

Essence heeft deze keer een prachtige Limited Edition. 2 weken geleden konden jullie al 1 van de 4 mooie lakjes voorbij zien komen. Vandaag is het tweede lakje aan de beurt. Queen of my cloud castle. Dit is 1 van de 4 lakjes uit de LE van Fantasia.
Queen of my cloud castle is een zeer apart lakje. Het is niet roze, het is niet echt oranje maar toch een beetje van beide. Onder deze mooie aparte kleur zitten ook nog enorm veel shimmers  die het geheel nog specialer maken.

Fantasia heeft tijdens deze LE de brede kwasten ook doorgevoerd. De inhoud is ook net iets meer als in de standaard flesjes, namelijk 10ml in plaats van 8. 


Deze lak was super fijn om te lakken en min of meer dekkend in 1 laagje. Toch omdat het op sommige plekken niet helemaal goed gedekt had heb ik een tweede laagje aangebracht. 


Zoals we van Essence gewend zijn drogen de lakjes redelijk vlot tot snel. Op dit lakje heb ik dus helemaal niets aan te merken. Gewoon een mooi exemplaar.

De lakjes van de LE Fantasia zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat. Ze kosten €1,89 per stuk.

Liefs,
Wendy

p.s. vergeet de winactie niet!

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Queen of my cloud castle

  1. Een mooi lakje! Ik heb nog geen tijd gehad om ze te lakken! Loop vast!

  2. Ja die mooi zeg! Ik heb tot nu toe alleen Elves like lilac kunnen proberen. Ik kom echt tijd te kort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge