Push & Shove

Een tijd terug was er een ware bom ontploft met een prachtige OPI lak. Ik vond hem net zo prachtig als iedereen en besloot hem ook te kopen. Nu de storm een beetje is gaan liggen wil ik hem nogmaals aan jullie laten zien.

Natuurlijk gaat dit over de OPI Push & Shove duo pack. Vanwaar het duopack? Er zit buiten de prachtige zilveren lak ook nog een klein flesje Lay Down That Base basecoat in. De verhouding vind ik wat vreemd want de lak heeft een inhoud van 15ml en de basecoat maar 3,75ml. Het kwastje van de Push & Shove lak is zoals alle OPI kwastjes. Net wat platter en breder dan een standaard rond kwastje.Push & Shove is een prachtige chromen lak. Tijdens het lakken zie je een gewone zilveren metallic lak maar als de lak opdroogt zie je echt de spiegeltjes verschijnen. Echt heel tof! Hij dekt al in 1 laagje en droogt vliegensvlug op.Op de verpakking staat dat je de basecoat niet moet vergeten. Dit wekte mijn nieuwsgierigheid en besloot het eens zonder basecoat te proberen. Na mijn idee kreeg ik meer ribbels in de lak en zorgt dus de basecoat voor een egaal geheel.Na het lezen van dat je geen basecoat moet gebruiken stond er ook op dat je geen topcoat moet gebruiken bij deze lak. En ook dit probeerde ik uit. Nee, het is echt niet aan te raden want de mooie chromen lak veranderd in een saaie metallic zilveren lak.Zo kun je met deze lak alle kanten op en is het maar net wat je wil. Ik vind het echt een fantastische lak en hou wel van dit soort spannende effectjes. Ik kocht deze lak op eBay bij deze verkoper. OPI is normaal bij Douglas te koop en kost dan €14,95
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Push & Shove

 1. Echt een gave lak!
  NailTalk onlangs geplaatst…Wishlist!My Profile

 2. Wauw deze vind ik zó gaaf! Sowieso houd ik echt van OPI lakjes!! X

 3. Heel erg mooi 🙂
  Isabeau onlangs geplaatst…NOTD #5My Profile

 4. wat een gaaf lakje.! ♥

 5. wat een bijzondere toffe lak, zal mij iets te veel van het goede zijn (iets met geen geduld enzo) maar wow wat heb jij hem tof gelakt.
  Angelique onlangs geplaatst…Dr. van der Hoog luxury lotus litchi, yummy yoghurt en gorgeous grain maskerMy Profile

 6. vind hem heel erg tof!
  alexa onlangs geplaatst…LC Lauren ConradMy Profile

 7. Echt een super mooi lakje! Ik vind de kleur echt gaaf! De verhouding van inhoud is inderdaad apart hehe. Grappig dat je ook zonder basecoat hebt geprobeerd en met topcoat.

 8. Onwijs gaaf lakje zeg <3

 9. Ik heb deze eerder gezien maar niet gekocht en nu kijk er weer naar, ja deze moet ik ook echt gewoon hebben. Een mooie aanvulling op mijn OPI collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge