Purple Xing

Aangezien we nou deze week toch al lekker internationaal bezig zijn kwam ik werkelijk nog 1 van mijn geweldigste gekochte lakken uit Amerika tegen. Soms zit ik een aantal dagen door alles heen te snuffelen om te kijken wat voor moois ik tegen kom.

Toen ik weer wat lakken aan het opruimen was kwam ik nog een lak tegen die ik in Amerika had gekocht en die ik eigenlijk een beetje was vergeten om met jullie te delen. Ik heb hem wel al opgehad maar verder niets mee gedaan.. Nou daar werd het nu wel tijd voor!

Purple Xing van het merk Nina (waar ik immers nog nooit van gehoord had) is een hele mooie donkere maar toch heldere paarse lak die bommetje vol zit met holografische glitters. Wauw! Het flesje is mooi vorm gegeven en de dop is fijn om mee te lakken. Aan deze anti slip dop zit een enorm brede kwast. Persoonlijk vind ik deze kwast net wat te breed maar dan zijn mijn nagels ook niet heel groot.

Purple Xing is dekkend in 2 dunne laagjes. De lak droogt iets mat op en door de glitters krijg je een ruw oppervlakte. Dit is natuurlijk makkelijk te verhelpen met een topcoat.

DSC_4184-BorderMaker DSC_4185-BorderMaker
DSC_4186-BorderMaker

Hier heb ik op mijn ringvinger een laagje top coat aangebracht om het verschil te laten zien.

DSC_4189-BorderMaker

Net als gister zijn ook de lakken van Nina helaas niet te koop in Nederland. Dus ik mag jullie het slechte nieuws geven dat ook deze prachtige lak niet zomaar te koop is. Misschien via Ebay en mocht je hem dan vinden zal ik hem je zeker aanraden!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Purple Xing

  1. oooh wat een prachtig lakje weer haha, kwijl bakje nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge