Purple Sugar

Wat was ik benieuwd naar de nieuwe Essence lakken na de assortiment wissel. Het waren er zo veel dat ik er eerst maar een paar mocht van mezelf. De andere komen vanzelf wel een x met acties of dergelijke. Maar Purple Sugar ging vrij snel mee.

Tijdens mijn vaste artikel op de zondag Combination Sunday konden jullie 2 weken geleden deze lak al bewonderen. Velen vonden de basis kleur zo tof dat ik besloot de lak ook alleen nog te reviewen. Purple Sugar is een mooi roze lakje met een paarse boventoon. Hierdoor neigt de lak wat paars. Me Like! Het flesje en het kwastje zijn nog altijd gelijk evenals de inhoud van 8ml.

Purple Sugar is dekkend in 2 dunne laagjes. De lak droogt snel en geeft een prachtige glans.

DSC_4290-BorderMaker DSC_4291-BorderMaker DSC_4292-BorderMaker

Deze nieuwe Essence Colour & Go lak zit in het vaste assortiment en kost €1,69. Ik dacht prima budget lak en een super mooie kleur!

Vergeet vooral de winactie niet!

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Purple Sugar

 1. geweldig mooi lakje 😀
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 3/4; Blue & Some Coral.My Profile

 2. wat een tof kleurtje zeg! lekker fel ook
  Angelique onlangs geplaatst…Revlon Just Bitten Matte Lipbalmstick 205 Elusive & 210 UnapologeticMy Profile

 3. wat een leuk zomers kleurtje gauw maar weer eens kijken bij het kruidvat

 4. Zo wat is je blog veranderd! Erg mooi geworden! Moest wel even goed kijken wat waar stond, veel info in 1 keer 😉 Prachtig roze lakje, cute!
  NailTalk onlangs geplaatst…It turned Purple – Nail ArtMy Profile

  • Ja dat is altijd al er iets anders is dan anders. Of het zo blijft weet ik nog niet. Uiteindelijk ben ik zo perfectionistisch dat ik niet snel tevreden ben. Maar toch bedankt 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge