Purple Poodle

Gister konden jullie mijn fantastische shoplog van mijn aankopen uit Amerika zien. Ja er was heel erg veel moois. Omdat er zoveel moois is kon ik bijna niet kiezen om ergens te beginnen om het aan jullie te laten zien. Toch kon ik een keuze maken en koos ik voor een prachtige lak die ook in Nederland te koop is.

DSC_3138-BorderMakerOrly heeft 2 nieuwe collecties. 1 ervan is de Surreal collectie. Dit is de herst collectie van Orly. De lakken bevatten allemaal mooie glitters, shimmers of andere finishes. Toen ik voor het schap stond van Orly kon ik eigenlijk helemaal geen leuke uitspringende lakken vinden. Eigenlijk vond ik ze bijna allemaal saai. Toch op de kopkant stond en display wat mij wel enorm boeide. De Surreal collectie.

Purple Poodle is een hele aparte kleur. Het is een paarse kleur met prachtige kleuren glitters. Blauwe en paarse glitters en er zitten ook nog zwarte kleine flakies tussen. De flesjes van Orly zijn wel echt enorm groot met een inhoud van 18ml zeker de grootste flesjes die ik ken. De kwast die aan de fijne antislip dop zit is rond en smal en lakt heel erg fijn.

DSC_3139-BorderMaker

Toen ik begon met lakken was ik een beetje verbaasd over de kleur. Hij was meer roze dan paars maar zeker niet minder mooi. Ik kreeg de lak toch mooi dekkend in 2 laagjes. Doordat de substantie redelijk dun is droogt de lak lekker vlot.

DSC_3098-BorderMaker DSC_3095-BorderMaker DSC_3100-BorderMaker

Ik kocht deze lak in Amerika maar de Surreal collectie is ook te koop bij PrettyPolish ze kosten hier €12,95 per stuk. Het zijn stuk voor stuk prachtige lakken!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Purple Poodle

  1. ok dit vind ik weer een onwijs gaaf kleurtje!

  2. Ik vind hem heel mooi! De finish is gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge