Purple Passion

Afgelopen zaterdag konden jullie mijn prachtige Golden Purple nail art zien die ik maakte met mijn stempel spullen van Dashica. Als basis gebruikte ik een mooie paarse lak. Vandaag laat ik jullie zien hoe deze lak er alleen uit ziet en hoe mooi neon hij is!

Afgelopen zomer kwam ik via Pretty Polish in aanraking met de neon kleuren van Models Own. De roze BubbleGum en de groene Toxic Apple konden jullie al des tijd zien. Vandaag heb ik de laatste Models Own neon lak die ik heb voor jullie. Neon vind ik super. Het knalt en is aanwezig. Ik heb hier totaal geen problemen mee.

Purple Passion is een mooie toch iets wat donkere neon paarse lak. Maar des al niet te min is het een lak die straalt van je nagels. En in de winter hou ik daar toch wel van.  De flesjes van Models Own bevatten 14ml en zien er erg strak uit. Ze hebben een smalle kwast waar je goed en precies mee kan lakken.

Deze neon lak is prachtig dekkend in 2 laagjes en droogt iets mat op. Mocht je hier niet van houden kun je als de lak droog is ten alle tijden een glimmende topcoat aanbrengen. Wel droogt deze lak lekker vlot. 


Zoals je kunt zien heb ik nog een waterdecal aangebracht op mijn accent nagel. Deze lak is te koop bij Pretty Polish en vallen ook buiten de budget lakken met een prijs van €7,50. Wel vind ik de prijs kwaliteit verhouding erg mooi en vooral goed!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Purple Passion

  1. Wel een mooi kleurtje… En 1 nagel zo doen is super leuk, snel en makkelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge