Purple Panic

Na al dat lekkere weer is het nu ver te zoeken maar om toch dat lekkere zonnetje toch nog een beetje bij ons te houden laat ik vandaag een heerlijke knallende kleur zien! Ik vind het een geweldige en toch speciale kleur.

China Glaze heeft heeeeeeeeeeul veeeeeeeeeeeeeeul lakken. In alle soorten en kleuren, ik raak ook nooit uitgekeken bij de schappen of webshops tussen de China Glaze lakken en in Amerika was het dan een groot feest… Daar koop je het gewoon in de winkel!

Purple Panic is een kleur toen ik die zag kon ik niets anders dan hem in mijn mandje gooien. Zo knallend en mooi! Het is een roze kleur met een paarse ondertoon. De prachtige fijne shimmers maken deze kleur nog mooier. Het flesje is gewoon standaard en gevuld met 14ml en de kwast… ja die is gewoon rond zoals bekend van China Glaze. De lak is prachtig dekkend in 2 dunne laagjes en de verrassing van de lak is dan toch wel dat hij mat opdroogt en je de shimmer blijft zien. WAUW! Ook droogt de lak nog eens snel.

 Plaatje toch? China Glaze is te koop bij diverse webwinkels en de kosten zijn meestal rond de €5,00 per stuk. Ik ben echt dol op China Glaze want de kwaliteit is ook erg goed!

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Purple Panic

 1. Deze is echt super mooi! Ik hou van roze :).
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…Fotografie: gebouwen met prachtige architectuur en interieurMy Profile

 2. wat een tof kleurtje, doet mij denken aan die van catrice alleen is deze net wat donkerder ofzo
  Angelique onlangs geplaatst…Einde verhaal: Mijn gebitMy Profile

 3. Ik vind dit echt een heel tof kleurtje zeg! Lekker fel en roze natuurlijk hihi. Roze is altijd goed 😀
  Kimberly onlangs geplaatst…Yves Saint Laurent Volupté Sheer Candy lipstick in Sweet Fig #07My Profile

 4. Mooi lakje, ik zou er alleen zelf een topcoat overheen doen omdat ik niet zo van matte lakjes houd 😉
  Roxanne onlangs geplaatst…Strike a Pose maart 2014My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge