Purple Diamond

Tussen al dat WK gedruis even wat anders. Ik kan de komende weken wel enorm veel over Oranje en Rood-wit-blauw blijven schrijven maar even wat anders vind ik ook echt niet verkeerd! Dus tijd voor een diamanten lak!

Op eens zag ik iedereen op twitter over Sinful Color. Oke, ik ken het merk al langer uit Engeland en uit USA maar waarom nu ineens zo’n hype rond dit merk. Nou er staat een schap in diverse Kruidvat filialen. NICE! Een aantal heb ik er al uit eerdere genoemde landen. De flesjes zijn mooi en simpel doen mij zelfs een beetje denken aan China Glaze. De inhoud is 15 ml en de kwast is lang, rond en recht afgesneden.Purple Diamond is een prachtige paarse/lila-achtige lak met enorm veel zilveren, groene en paarse shimmers. Dit maakt de lak tot een ware glitter bomb. De substantie is wel iet wat aan de dunne kant maar prima te lakken. Met 2 laagjes heb je al een mooi geeel maar een 3e laagje maakt het geheel perfect. De lak droogt ook lekker snel.Sinful Color is dus sinds kort te koop bij de Kruidvat filialen waar een extra nagelverzorging schap staat. Hier staan de lakken van Sinful Color op een mooi display gepresenteerd. De lakken kosten €1,99 per stuk dus net iets duurder dan Essence maar goedkoper dan Catrice. En dat voor 15ml!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Purple Diamond

 1. Mooie lak, en vooral met de shimmer erin. Ik wil ook even keer voor deze kleur nagellak kijken.
  Lonneke onlangs geplaatst…Fashion Musthave: Maxi rokMy Profile

 2. deze heb ik ook 😀 hij is best pretty!
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 14/6; Hot Pink.My Profile

 3. Lief lakje, mooie shimmer!
  NailTalk onlangs geplaatst…Color Camouflage – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge